Έρωτας φυγάς spoiler: Η δίκη της Αλεξάνδρας και η βοήθεια από τη Μαργέτα
Tv Spoilers

Έρωτας φυγάς spoiler: Η δίκη της Αλεξάνδρας και η βοήθεια από τη Μαργέτα

Έρωτας φυγάς spoiler: Η δίκη της Αλεξάνδρας και η βοήθεια από τη Μαργέτα

Αναστάτωση θα επικρατήσει στη δίκη της Αλεξάνδρας που θα προβληθεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς του OPEN

Σε νέα ώρα επιστρέφει ο δεύτερος κύκλος της σειράς, Έρωτας φυγάς, μέσα από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ, με την πρεμιέρα να πραγματοποιείται την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Το περιοδικό ΟΚ! βρέθηκε στα γυρίσματα της δίκης της Αλεξάνδρας και εξασφάλισε μοναδικές φωτογραφίες.

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, η Αλεξάνδρα μη μπορώντας πλέον να ζήσει με την πίεση τόσο του Ιάσονα όσο και της Μαργέτας αποφασίζει να βάλει ένα τέλος.

Πηγαίνοντας στο σπίτι των Δεμερτζήδων, θολωμένη από θυμό, αποφασίζει να πυροβολήσει τον Ιάσονα μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Η Μαργέτα είναι σοκαρισμένη αφού ανησυχεί για τη ζωή του γιου της και ταυτόχρονα δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έγιναν.

Αν ο Ιάσονας πεθάνει, την Αλεξάνδρα την περιμένει εκτέλεση αλλά όλα θα κριθούν από τους γιατρούς, με τις τύψεις να την κυριεύουν την Μαργέτα.

Το διαζύγιο Μάρκου – Ευγενίας

Η Αλεξάνδρα οδηγείται στη φυλακή και σύμφωνα με τον Τηλεθεατή μία από τις συγκρατούμενές της τη βάσει στο μάτι και είναι αποφασισμένη να της κάνει τη ζωή κόλαση.

Ο Μάρκος από την πλευρά του αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο στην Ευγενία, με εκείνη να πέφτει ακόμη περισσότερο ψυχολογικά.

Τι και αν ο Στέφανος με τη Νότα προσπαθούν να τον πείσουν για το αντίθετο, εκείνος έχει στο μυαλό του μόνο την Αλεξάνδρα και δεν υπολογίζει τίποτα.

Η Αλεξάνδρα κρατά σιγή ιχθύος και μαζί με τις προσπάθειες της Νάντιας τα ελαφρυντικά της δεν αρκούν για να θεωρηθεί αθώα.

Η Μαργέτα αποφασίζει να την επισκεφθεί στη φυλακή και να της ζητήσει συγγνώμη για όσα της έχει κάνει όλο αυτόν τον καιρό και πώς θα της σταθεί σαν πραγματική μάνα.

Η επεισοδιακή δίκη της Αλεξάνδρας

Η ζωή της Αλεξάνδρας κρέμεται από μια κλωστή και πιο συγκεκριμένα από την συγκρατούμενή της, την Γιώτα. Αν και εκείνη ήταν αποφασισμένη να τη σκοτώσει και να εκτελέσει το φονικό σχέδιο του Κοντογιάννη, τελικά το μετανιώνει και την αφήνει να ζήσει.

Ταυτόχρονα ο Μάρκος τρελαίνεται για την εξέλιξη της ζωής της αγαπημένης του και αποφασίζει να της βρει έναν δικηγόρο από την Αθήνα για να την υπερασπιστεί.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η Μαργέτα, που οι τύψεις τη ζώνουν και θέλει να τη βοηθήσει να απαλλαγεί από τη φυλακή.

Ταυτόχρονα, όμως, ο Ιάσονας συνέρχεται, μαθαίνει τις προθέσεις της μητέρας του και είναι ενάντια στις πράξεις της.

Η αναστάτωση που επικρατεί την ημέρα της δίκης είναι τεράστια, με την Αλεξάνδρα να έχει αφήσει τελείως τον εαυτό της.

Διαβάστε επίσης

Σειρές 2023 – 24: Οι ηθοποιοί που θα μας εξάψουν την περιέργεια!