Έρωτας φυγάς spoiler: «Η ιστορία Μαργέτας – Στέφανου ίσως δεν έχει happy end»
Tv Spoilers

Έρωτας φυγάς spoiler: «Η ιστορία Μαργέτας – Στέφανου ίσως δεν έχει happy end»

Έρωτας φυγάς spoiler: «Η ιστορία Μαργέτας – Στέφανου ίσως δεν έχει happy end»

Η Πέμυ Ζούνη και ο Σταύρος Ζαλμάς μιλούν στο Καλύτερα δε γίνεται για τον Έρωτα φυγά

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπητά τηλεοπτικά ζευγάρια είναι η Πέμυ Ζούνη και ο Σταύρος Ζαλμάς που συμμετέχουν στη σειρά, Έρωτας φυγάς.

Οι τηλεοπτικοί Μαργέτα και Στέφανος βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, και μιλούν για τους χαρακτήρες που υποδύονται.

Η σχέση τους έχει δεθεί εδώ και πολλά χρόνια, με κανέναν από τους δύο να μην μπορεί να φανταστεί άλλον ηθοποιό ως παρτενέρ στη σειρά.

Σαν Μαργέτα και Στέφανος θα ζήσουν πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, η εμπιστοσύνη μεταξύ τους έχει χαθεί και μένει ένα ερώτημα για το εάν θα είναι μαζί.

Η σειρά που είναι συνεχώς πολύ υψηλά στα trends του Twitter θέλουν πάση θυσία το ζευγάρι μαζί και δεν σταματούν να σχολιάζουν την κάθε τους σκηνή.

Τι λένε οι ίδιοι για τον ρόλο τους και το τέλος του ζευγαριού;

Σταύρος Ζαλμάς: «Υπάρχουν αλλά είναι λιγοστοί. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις να αντέξουν δύο άνθρωποι σε αντιξοότητες και να κρατήσουν τη φλόγα, αυτό που τους ενώνει».

Πέμυ Ζούνη: «Με γοήτευσε αυτό. Είναι μια κακοποιημένη ψυχικά γυναίκα, έπρεπε να την δικαιολογήσω μέσα μου για να στηρίξω την πρώτη της φάση. Αυτό που είναι γοητευτικό είναι ότι μιλάμε για κανονικούς ανθρώπους με εναλλαγές στη ζωή τους.

Είμαι με το μέρος της Αλεξάνδρας και είναι ένας επιπλέον πόνος γιατί χάνω συνειδητά το παιδί μου. Και βλέπω πόσο τον έχω αναθρέψει λάθος. Αυτό με την Αλεξάνδρα είναι μονόδρομος, δεν πληρώνω αλλιώς το τίμημα όσων έχω κάνει. Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν και άλλες ανατροπές και εκπλήξεις».

Σταύρος Ζαλμάς: «Η αγάπη δεν έχει πειραχτεί αλλά έχει πειραχτεί η εμπιστοσύνη. Αισθάνεται προδομένος και θιγμένος από την ιδιοσυγκρασία της από αυτά που έκανε. Αλλά δεν έχει πάψει να την αγαπά, απλά κρατά απόσταση».

Πέμυ Ζούνη: «Είναι σκοτάδια μέσα τους. Δεν νομίζω ότι θα έχει happy end η σχέση τους».

Σταύρος Ζαλμάς: «Ένας άνθρωπος θα είχε φύγει, θα είχε κλείσει το κεφάλαιο. Μέσα στη φυλακή μελέτησε, διάβασε, έκανε δουλειά με τον εαυτό του και έχει κατακτήσει την συγχώρεση. Είναι μεγάλη κατάκτηση το να συγχωρεί κανείς».

Διαβάστε επίσης

Έρωτας φυγάς: Περίληψη και επόμενα επεισόδια (27-31)