Έρωτας φυγάς spoiler: «Ο Ιάσονας ερωτεύεται, αλλά…»
Tv Spoilers

Έρωτας φυγάς spoiler: «Ο Ιάσονας ερωτεύεται, αλλά…»

Έρωτας φυγάς spoiler: «Ο Ιάσονας ερωτεύεται, αλλά…»

Ο Αντώνης Καρυστινός προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον ρόλο του στο «Πρωινό Σουσού»

Δυνατό spoiler για τον ρόλο του στον «Έρωτα φυγά», έδωσε ο Αντώνης Καρυστινός στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Ο τηλεοπτικός «Ιάσονας» μίλησε για τον ρόλο του, αλλά και τα μηνύματα που δίνει η επιτυχημένη σειρά του OPEN και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Πέμη Ζούνη και όσα έλεγαν για αυτήν.

«Είμαστε πολύ δεμένος και παθιασμένος θίασος. Με όλο τον σεβασμό που δουλεύουν στο κανάλι, αουτσάιντερ δεν είμαστε εμείς, αλλά το κανάλι. Κάποιοι είχαν τη διορατικότητα να μας επιλέξουν. Εμείς έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι τα καταφέρνουμε. Κάποιοι το είδαν αυτό, το δημιούργησαν και τους ευχαριστούμε», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Θέλω να πω για μια υπέροχη παρουσία που δεν θα συνεχίσει φέτος. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Έφη Παπαθεοδώρου, ένας υπέροχος άνθρωπος», πρόσθεσε.

Ο ρόλος

Για τον ρόλο του ως Ιάσονος, ο Αντώνης Καρυστινός τόνισε: «Είναι χειριστικός και φαλοκράτης. Έχει σημασία αν έχεις κίνητρο την αγάπη μπορείς να φτάνεις στο σημείο να βασανίζεις και να θεωρείς ότι ο άλλος είναι κτήμα σου; Η δουλειά μου είναι να σας θυμώσω όλες τις κυρίες και να κάνω τους άντρες να ντραπούν. Να κάνω έναν άντρα να αναρωτηθεί αν πρέπει να μιλήσει στον γιο του για το τι είναι αγάπη. Το γεγονός ότι θυμώνεις μαζί μου είναι ένα βήμα.

Η δουλειά μου είναι να σου κρατάω το ενδιαφέρον. Είμαστε και σε μια μεταβατική περίοδο στην Ελλάδα ιστορικά. Ο Ιάσονας έχει σπουδάσει στο εξωτερικό, οπότε με συμφέρει αυτή η παλινδρόμηση που έχει. Έχει δει και ανθρώπους πώς συμπεριφέρονται. Όταν μεγαλώνεις με γονείς σαν αυτούς, δεν έχεις πολλές επιλογές. Τα παραμελημένα παιδιά, είναι πιθανόν να γίνουν γονείς που παραμελούν τα παιδιά τους».

«Μαζί με τη μητέρα μου καταστρώσαμε ολόκληρο σχέδιο για την περιουσία. Έπρεπε να έχω έναν γιο για να κληρονομήσει, την περιουσία και τις αξίες της οικογένειεας. Το θέμα είναι η περιουδία και οι οικογένειες που καταστρέφουν πολλές φορές τα παιδιά. Δεν υπάρχει στιγμή που να μη με γεμίζουν ενοχές ότι η μητέρα σου θυσιάστηκε για εσένα. Οπότε χάνει τον έλεγχο στην πραγματικότητα, τα λογικά του βυθίζεται περισσότερο. Υπάρχουν πολλές ωραίες εξελίξεις».

Το spoiler

Ο Αντώνης Καρυστινός έδωσε ένα spoiler για τις εξελίξεις στην πορεία της σειράς.

«Θα συμβεί κάτι στη ζωή του και θα του δώσει πολύ μεγάλη ώθηση και δύναμη. Έχει να κάνει με τον έρωτα. Πολύ πιθανό να ερωτευτεί. Δεν ξέρω αν θα το αφήσει να δημιουργηθεί, να ανθίσει, αλλά θα του συμβεί», αποκάλυψε.

«Με την Αλεξάνδρα δεν υπάρχει έρωτας, ξεκίνησε από μία φαντασίσωη», τόνισε.

Για τη Μαργέτα (Πέμη Ζούνη), απάντησε: «Στην αρχή έλεγαν “καλα θα παίξεις τον γιο της;”. Έφτασαν τώρα να λένε “τι ωραία σχέση μητέρας γιου παρακολουθούμε”. Φτιαξαμε μια πολύ δυνατή σχέση. Είναι μόνο απόλαυση να παίζω μαζί της».

Δείτε όλη τη συνέντευξη

Διαβάστε ακόμα

Έρωτας φυγάς – επόμενα επεισόδια: Μάρκος – Αλεξάνδρα το σκάνε με σύμμαχο τη Μαργέτα