Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Μάρκος απαγάγει τον Γιωργάκη!
Tv Spoilers

Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Μάρκος απαγάγει τον Γιωργάκη!

Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Μάρκος απαγάγει τον Γιωργάκη!

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (11/10) της καθημερινής σειράς του Οpen και τι στα επόμενα επεισόδια;

Καταγιστικές εξελίξεις έρχονται στην καθημερινή σειρά του Οpen, Έρωτας φυγάς, για την Αλεξάνδρα, τον Ιάσονα και τον Μάρκο αφού ο τελευταίος έχει μάθει ότι ο Γιωργάκης είναι δικό του παιδί.

Ο Μάρκος ονειρεύεται τη στιγμή που θα είναι μαζί με τον γιο του και θα τον έχει για πάντα κοντά του όμως υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια, ειδικά μετά τον παραλίγο θανάσιμο τραυματισμό του μικρού.

Αρχικά πιστεύει ότι το μυστικό το ξέρουν λίγοι, τελικά όμως μάλλον το ξέρει όλο το Κιάρι. Αυτό όμως τον ανησυχεί πολύ λιγότερο από το ότι η Αλεξάνδρα μοιάζει να αλλάζει στάση απέναντί του.

«Σε αυτή τη φάση καλό είναι να μείνουμε ο ένας μακριά από τον άλλον και να κοιτάξουμε τι είναι καλύτερο για το παιδί μας» του λέει απογοητευμένη από τους άντρες που μπήκαν στη ζωή της.

Μάλιστα σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ τον κρατάει μακριά από το παιδί με την πρόφαση ότι αναρρώνει από το ατύχημα και δεν πρέπει να αναστατώνεται.

Ο Μάρκος περιμένει διακαώς πότε ο γιος του θα γίνει καλά για να τον πάρει μαζί του.

Ο Ιάσονας όμως είναι αποφασισμένος να μην χάσει το παιδί και προχωρά σε μια κίνηση που θα εξοργίσει τον Μάρκο.

Λέει μπροστά σε όλους τους εργάτες ότι ο Γιωργάκης δεν είναι δικό του παιδί αλλά του Μάρκου, ότι το ήξερε εξαρχής αλλά παντρεύτηκε την Αλεξάνδρα γιατί τη λυπήθηκε και δεν ήθελε παρά τα λάθη της να την αφήσει μόνη στους 5 δρόμους.

Ο Μάρκος εξοργισμένος παίρνει το παιδί και εξαφανίζεται. Ο Ιάσονας υποπτεύεται τη Ρηνιώ ως συνένοχη και την απειλεί να της πει που είναι ο μικρός.

Εκείνη όμως αρνείται κάθε ανάμειξη.

Η Αλεξάνδρα πάει να τρελαθεί από την αγωνία για την αρπαγή του παιδιού της και θυμώνει που ο Μάρκος κάνει ό,τι και ο Ιάσονας.

Και ενώ όλοι αγωνιούν ο Μάρκος εμφανίζεται με το παιδί.

Τι θα δούμε απόψε 11/10 στον Έρωτα φυγά;

Ο Ιάσoνας μπαίνει μαινόμενος στο σπίτι του Στέφανου και κατηγορεί την Ευγενία για την εμπλοκή της στον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας. Ο Μάρκος σώζει την κατάσταση υπογράφοντας μια δήλωση δίνοντας κυριολεκτικά την τύχη της Ευγενίας στα χέρια του Δεμερτζή. Από την άλλη οι πολιτικάντηδες απειλούν με παλιά μυστικά που θα βγουν στη φόρα, εάν η Μαργέτα δεν αποσύρει την υποψηφιότητα της.