Έρωτας φυγάς spoiler: Το σατανικό σχέδιο της Ευγενίας για να κρατήσει τον Μάρκο
Tv Spoilers

Έρωτας φυγάς spoiler: Το σατανικό σχέδιο της Ευγενίας για να κρατήσει τον Μάρκο

Έρωτας φυγάς spoiler: Το σατανικό σχέδιο της Ευγενίας για να κρατήσει τον Μάρκο

Δραματικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Open

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στην καθημερινή σειρά του Οpen, Έρωτας φυγάς, καθώς η Ευγενία μηχανεύεται ένα σατανικό σχέδιο για να κρατήσει τον Μάρκο μαζί της.

Και ενώ όλα δείχνουν πως τίποτα δεν μπορεί πια να χωρίσει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα, η Ευγενία ετοιμάζει το σκοτεινό της σχέδιο για να χωρίσει το ζευγάρι.

Για να αναγκάσει τον Μάρκο να μείνει κοντά της αποφασίζει να κλέψει τις εξετάσεις μια εγκύου από το νοσοκομείο, να τις πλαστογραφήσει και να βάλει το όνομά της.

Στη συνέχεια συνταγογραφεί όλα όσα χρειάζεται να λαμβάνει μια εγκυμονούσα. Ο μεγάλος της στόχος είναι η Αλεξάνδρα. Την παρακολουθεί και όταν η κοπέλα μπαίνει στο φαρμακείο, μπαίνει κι εκείνη με τη σειρά της δήθεν ως τυχαία συνάντηση και δίνει τη λίστα στον φαρμακοποιό. «Δική σας είναι, Συγχαρητήρια. Με το καλό ο απόγονος» της λέει ο φαρμακοποιός και εκείνη του απαντάει με στόμφο για να ακούσει η Αλεξάνδρα.

«Ευχαριστούμε πολύ, Θα θέλαμε να είναι κορίτσι για να έχει ο Στεφανάκος μας μια αδερφούλα». Η Αλεξάνδρα φεύγει με δάκρυα στα μάτια και βρίσκει τον Μάρκο. «Μου ζητάς να φύγουμε μαζί και μου λες ότι είμαι η γυναίκα της ζωής σου ενώ η Ευγενία είναι έγκυος;». Εκείνος μένει στήλη άλατος. «Τι; Σου ορκίζομαι δεν την έχω αγγίξει», τη διαβεβαιώνει αλλά δεν το πιστεύει.

Ο Μάρκος μαινόμενος πηγαίνει στο σπίτι. Εκεί είναι η Νότα, ο Στέφανος, ο Φάνης και φυσικά η Ευγενία. Εκείνος, χωρίς να υπολογίσει κανέναν της φωνάζει.
«Πώς τόλμησες να πεις τέτοιο ψέμα, ότι εισαι έγκυος. Τι παιχνίδι παίζεις πάλι; Αφού ξέρουμε καλά και οι δυο ότι δεν δε έχω αγγίζει από τότε που γεννήθηκε ο γιος μας».

Εκείνη αιφνιδιάζεται γιατί δεν περίμενε αυτή την αντίδραση μπροστά σε όλους αλλά βρίσκει την αυτοκυριαρχία της απαντάει ότι δεν θυμάται πώς πλάγιασαν μαζί γιατί ήταν μεθυσμένος εκείνο το βράδυ.

Διαβάστε επίσης

Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Ιάσονας παίρνει εκδίκηση από τη Μαργέτα