«Η γη της ελιάς» επόμενα επεισόδια: Τα ζευγάρια και οι χωρισμοί της νέας σεζόν
Tv Spoilers

«Η γη της ελιάς» επόμενα επεισόδια: Τα ζευγάρια και οι χωρισμοί της νέας σεζόν

«Η γη της ελιάς» επόμενα επεισόδια: Τα ζευγάρια και οι χωρισμοί της νέας σεζόν

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega;

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς που θα μπει στον τρίτο κύκλο της το φθινόπωρο.

Ζευγάρια έχουν αφήσει εκκρεμότητες, άλλα ετοιμάζονται να δημιουργηθούν αλλά και κάποια θα χωρίσουν όπως φαίνεται.

Η πρώτη μεγάλη εκκρεμότητα είναι ο Γιώργης και η Ευτυχία. Μπορεί η Ευτυχία να δραπέτευσε στο εξωτερικό, οι φήμες όμως λένε ότι μάλλον θα ξαναγυρίσει στη Μάνη.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΤiVi Σίριαλ, η Ιφιγένεια Πιερίδου που την υποδύεται έχει κλείσει σε σειρά στην ΕΡΤ και αυτό μάλλον δυσκολεύει τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο της Γης.

Αυτό βέβαια μένει να επιβεβαιωθεί.

Ιουλία και Στάθης σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό θα είναι μαζί και θα υπάρξει μια συγκινητική ιστορία μεταξύ τους. Πάλι φήμες λένε -βασισμένες στα πλάνα που μας έδειξε ο Αντρέας Γεωργίου με την Ιουλία έγκυο- ότι έχουν αποκτήσει παιδί και ότι θα εμφανιστεί στη σειρά.

Τα νέα ζευγάρια

Τρία νέα ζευγάρια φαίνεται ότι θα δούμε από το φθινόπωρο σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ.

Το ένα θα είναι ο Πότης και η Άννα. Ο Πότης θα της αποκαλύψει επιτέλους τα αισθήματά του. Στην αρχή βέβαια η Άννα θα τον πάρει στο ψιλό αλλά μάλλον τελικά θα αρχίσει να τον βλέπει με άλλο μάτι.

Ο Χρήστος φαίνεται ότι θα έρθει πιο κοντά με την Αφροδίτη που καλοβλέπει όλους τους εργένηδες της Αρεόπολης. Ο νεαρός προσπαθεί να ξεπεράσει την Εύα και η γιατρός της πόλης είναι μια καλή περίπτωση.

Ο Αποστόλης μπορεί να έφαγε αρχικά άκυρο από την Αναστασία, όμως οι πληροφορίες του περιοδικού αναφέρουν ότι κάποια στιγμή θα τους δούμε μαζί.

Τι θα γίνει με τον Ορέστη και τη Δήμητρα; Πολλά ακούγονται για τη σχέση τους, για τη σχέση της Δήμητρας με τον Γιώργη Κουράκο. Αν κρίνουμε από το στόρι τους και το spoiler του περιοδικού η καρδιά του Κίμωνα μέσα στον Ορέστη χτυπάει μόνο για τη Δήμητρα.

Οι χωρισμοί

Κακήν κακώς οδεύουν στον χωρισμό η Αλκμήνη με την Αντωνία. Η ζήλια της δεύτερης, οι τσακωμοί τους και η δήλωση της Αλκμήνης ότι της αρέσουν και οι άντρες θα τις οδηγήσουν να είναι χωριστά.

Υποψία χωρισμού υπάρχει και για τη Χάιδω με τον Λυκούργο. Η Χάιδω θα του ομολογήσει τον φόνο του Βαφέα και θα περιμένουμε με κομμένη την ανάσα να δούμε την αντίδρασή του, μία από τις οποίες ίσως είναι και ο χωρισμός.

Διαβάστε ακόμα:

Ελληνικές σειρές 2023-2024: Ο τηλεοπτικός οδηγός της σεζόν ανά κανάλι