«Η γη της ελιάς» spoiler: Ένας κρυφός γάμος, 4 κουμπάροι και ένα διαζύγιο με «άκυρη» δικαιολογία
Tv Spoilers

«Η γη της ελιάς» spoiler: Ένας κρυφός γάμος, 4 κουμπάροι και ένα διαζύγιο με «άκυρη» δικαιολογία

«Η γη της ελιάς» spoiler: Ένας κρυφός γάμος, 4 κουμπάροι και ένα διαζύγιο με «άκυρη» δικαιολογία

Ο τρίτος κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα στις 24/9

Πρεμιέρα κάνει η δραματική σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς» που επιστρέφει για τον τρίτο κύκλο της, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Η τριάδα των επιτυχιών -Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου- μαζί με μια πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών υπόσχονται μια σεζόν συγκλονιστικών εξελίξεων.

Ήδη το κανάλι επιβεβαίωσε τα πρώτα spoiler που όλο το καλοκαίρι σας γράφαμε.

Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Η καταδίωξη της αστυνομίας αναγκάζει τέσσερις ληστές να εισβάλουν στο σπίτι της οικογένειας Βρεττάκου κατά τη διάρκεια γιορτής για τα εγκαίνια του Ιδρύματος «Σταύρος Βρεττάκος». Μια ομηρεία ξεκινά, με απρόβλεπτες συνέπειες για τους ήρωες.

Ο αστυνόμος Κουράκος, συντετριμμένος μετά την αποκάλυψη του φόνου που διέπραξε η Ευτυχία, προσπαθεί να πιστέψει ξανά στον έρωτα.

Ο Μάνος και η Μαρίνα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας περιμένοντας την γέννηση του γιου τους. Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως είναι ότι το μωρό πάσχει από μια σπάνια και θανατηφόρο νόσο. Η εγκυμοσύνη αντί για χαρά, θα φέρει πόνο στο ζευγάρι.

Η Δήμητρα ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Ορέστη: μέσα στο στήθος του χτυπάει η καρδιά του Κίμωνα. Ο πόνος και το σοκ θα αποδειχθούν ισχυρότερα του καρμικού έρωτα.

Μετά τον παρολίγο πνιγμό, η διαίσθηση της Βασιλικής οξύνεται και της δημιουργεί ανησυχία για όσα πρόκειται να συμβούν. Παράλληλα, όσο ο Φίλιππος υπηρετεί τη μαμά πατρίδα, η Βασιλική αποδεικνύεται άξια αντικαταστάτριά του στους πορτοκαλεώνες.

Η Ιουλία και ο Στάθης έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής τους όταν μαθαίνουν ότι η κόρη τους τελικά ζει και κάνουν τα πάντα για να τη γνωρίσουν.

Η Αθηνά υιοθετεί τη μικρή Φιλιώ.

Δύο γάμοι και ένας χωρισμός τη νέα σεζόν

Οι εκπλήξεις της σειράς είναι πολλές, κάποιες ευχάριστες και κάποιες δυσάρεστες.

Αισθηματικά οι ήρωες της σειράς θα ζήσουν πολλά σκαμπανεβάσματα.

Ένα ζευγάρι που θα χωρίσει με διαζύγιο είναι η Χάιδω και ο Λυκούργος. Το ζευγάρι απολαμβάνει για λίγο τον έγγαμο βίο, μέχρι που τα σκοτεινά σημεία του παρελθόντος της Χάιδως αποκαλύπτονται.

Εκείνη ομολογεί ότι σκότωσε για την ψυχή της Στέλλας της.

Εκείνος της δηλώνει ότι δεν θα την καταδώσει αλλά θέλει να χωρίσουν. «Σε όλους θα πούμε ασυμφωνία χαρακτήρων και αν το πιστέψουν το πίστεψαν. Εμείς θα επιμείνουμε» της λέει ο αγαπητός δικηγόρος της Μάνης.

Ένας πολυαναμενόμενος γάμος είναι αυτός του Πότη και της Άννας. Ήδη το τρέιλερ μας αποκάλυψε ότι θα της κάνει πρόταση γάμου.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ εκείνη λέει «ναι» και διατυμπανίζουν τη χαρά τους με αποτέλεσμα να εμφανιστούν πολλοί υποψήφιοι κουμπάροι.

Η Αθηνά επιμένει να τους παντρέψει με τη Μαργαρίτα και ο Στάθης επιμένει να τους παντρέψει με τον Λυκούργο διότι συμβούλευαν τόσο καιρό τον Πότη.

Τελικά το ζευγάρι αποφασίζει να κάνει κουμπαριά και με τους 4. Βέρες θα τους αλλάξουν η Αθηνά με τη Μαργαρίτα και στέφανα ο Λυκούργος με τον Στάθη.

Ο γάμος έκπληξη

Μεγάλη αλλαγή στη ζωή του Ισίδωρου θα φέρει ο γάμος του με την Αμαλία. Μάλιστα σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ θα είναι κρυφός.

Ο πατριάρχης των Βρεττάκων θα εκτιμήσει ακόμα πιο βαθιά την Αμαλία που θα φάει μία σφαίρα για χάρη του.

Από την επιχείρηση προκύπτει υπόθεση με τους Αμερικάνους πελάτες που πρέπει να λυθεί από κοντά. Έτσι ο Ισίδωρος αποφασίζει να πάει ο ίδιος και την παίρνει μαζί του.

Εκεί, μακριά από όλους και χωρίς να το ξέρει κανείς, παντρεύεται με την Αμαλία και όταν γυρίζει στην Ελλάδα την παρουσιάζει πλέον ως σύζυγό του.

«Από εδώ η κυρία Αμαλία Βρεττάκου. Παντρευτήκαμε στην Αμερική» ανακοινώνει στην οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το τραγούδι του τρέιλερ του γ΄κύκλου