«Η γη της ελιάς» spoiler: Έτσι θα λήξει η αιματηρή ομηρία στο σπίτι των Βρεττάκων!
Tv Spoilers

«Η γη της ελιάς» spoiler: Έτσι θα λήξει η αιματηρή ομηρία στο σπίτι των Βρεττάκων!

«Η γη της ελιάς» spoiler: Έτσι θα λήξει η αιματηρή ομηρία στο σπίτι των Βρεττάκων!

Καρέ-καρέ το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς

Ο τρίτος κύκλος της σειράς «Η γη της ελιάς» επιστρέφει στα τέλη Σεπτεμβρίου στο Mega και ήδη κυκλοφορούν τα spoilers για το τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο.

Το τρέιλερ του τρίτου κύκλου ήταν γεμάτο εξελίξεις που σίγουρα δεν θα τις δούμε όλες στο πρώτο επεισόδιο.

Σύμφωνα με το TV24 πάντως, στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε πώς θα εξελιχθεί και πώς θα τελειώσει η αιματηρή ομηρία στο σπίτι του Ισίδωρου Βρεττάκου.

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου τον Ιούλιο, οι ληστές του Δημοσθένη κρατούν ομήρους, τον Ισίδωρο, τη Μαρίνα, τον Μάνο, την Ιουλία αλλά και την Αμαλία, την Αφροδίτη, τη Χάιδω με τον Λυκούργο, τον Κωνσταντίνο με την Ισμήνη, τον Χρήστο, τον Αποστόλη, την Αναστασία και τη Μαργαρίτα.

Το τρέιλερ μας αποκάλυψε ότι πρώτος θα καταφέρει να αποδράσει ο Κωνσταντίνος που θα παίξει και καταλυτικό ρόλο στο να λήξει η ομηρία. Πώς;

Έτσι θα λήξει η ομηρία

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού, η αντίστροφή μέτρηση αρχίζει με τον τραυματισμό ενός από τους ληστές από τον Ισίδωρο που όπως έχουμε δει μαζί με την Αμαλία έχουν αρχικά κρυφτεί και εκείνος παίρνει το όπλο του και πυροβολεί.

Η Αφροδίτη που είναι γιατρός ζητάει να βοηθήσει τον ληστή που αιμορραγεί και εξηγεί ότι πρέπει να αφαιρέσει τη σφαίρα για να σταματήσει την αιμορραγία αλλιώς θα πεθάνει.

Οι υπόλοιποι ληστές την αφήνουν και εκείνη ζητάει για βοηθούς τον Μάνο και τον Κωνσταντίνο.

Τους ζητάει δε να βράσουν νερό για να κάνει αποστείρωση στα αυτοσχέδια εργαλεία της για να βγάλει τη σφαίρα.

Οι δυο τους πηγαίνουν στην κουζίνα για να βάλουν μια κατσαρόλα με νερό για να βράσει και καθώς το κάνουν ο Κωνσταντίνος παρατηρεί το τατουάζ ενός από τους κουκουλοφόρους και αντιλαμβάνεται ότι είναι παλιός δικός του συνεργάτης σε ληστείες και άρα στην ομάδα του Δημοσθένη.

Έτσι καταλαβαίνει αμέσως ποιος κρύβεται πίσω από το έγκλημα.

Κάνει νόημα στον Μάνο που πετάει στο πρόσωπο ενός ληστή το νερό και μέσα στην αναμπουμπούλα ο Κωνσταντίνος καταφέρνει να το σκάσει πριν το καταλάβουν οι ληστές.

Βγαίνοντας έξω καταφέρνει να πάρει έξαλλος τηλέφωνο τον Δημοσθένη και τον απειλεί να μαζέψει τους άντρες του.

«Λήξε το αλλιώς θα τα ξεράσω όλα στην Αστυνομία. Οι δικοί σου κρατούν ομήρους, έχουν έναν βαριά τραυματισμένο, έχεις τελειώσει!» του λέει.

Η ομηρία θα λήξει με την έφοδο της Αστυνομίας στο σπίτι ενώ μένει να δούμε τι μέτρα θα πάρει ο Δημοσθένης προκειμένου οι συλληφθέντες συνεργάτες του να μην τον προδώσουν.

Διαβάστε επίσης:

«Η γη της ελιάς» επόμενα επεισόδια: Τα ζευγάρια και οι χωρισμοί της νέας σεζόν