MasterChef 8: Ανατροπές και 160.000€- Τι αλλάζει στον νέο κύκλο του ριάλιτι;
Tv Spoilers

MasterChef 8: Ανατροπές και 160.000€- Τι αλλάζει στον νέο κύκλο του ριάλιτι;

MasterChef 8: Ανατροπές και 160.000€- Τι αλλάζει στον νέο κύκλο του ριάλιτι;

Αναλυτικά όλες οι αλλαγές του νέου κύκλου

Το MasterChef και η αγαπημένη τριάδα κριτών με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη επιστρέφουν τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις οθόνες μας με έναν ολοκαίνουργιο κύκλο γεμάτο ανατροπές.

Στο MasterChef 2024 οι αλλαγές είναι πολλές, εντυπωσιακές και έγιναν γνωστές ήδη από τη φάση των auditions, τα γυρίσματα των οποίων είχαν ξεκινήσει από το Νοέμβριο.

Ανατροπή στις auditions

Όλη η διαδικασία των auditions είναι διαφορετική καθώς η προετοιμασία του πιάτου γίνεται μεν ατομικά αλλά οι παίκτες εμφανίζονται μπροστά στους κριτές σε δυάδες και μονομαχούν.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή δηλαδή στον διαγωνισμό μαγειρικής είναι η μονομαχίες όπου ένας παίκτης θα παίρνει ποδιά για την επόμενη φάση και ο δεύτερος παίκτης αποχωρεί χωρίς πιθανότητα επιστροφής του στο πλατό του MasterChef.

Οι αλλαγές όμως δεν αφορούν μόνο το διαγωνιστικό κομμάτι αφού μεγάλη έμφαση έχει δοθεί αυτή τη σεζόν και στα έπαθλα των νικητών.

160.000€ μόνο σε έπαθλα

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, τα έπαθλα είναι θα είναι πιο σπουδαία από ποτέ. Ο μεγάλος νικητής εκτός από το εμβληματικό τρόπαιο και τον τίτλο του επόμενου MasterChef θα λάβει το ποσό των 70.000€ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000€ σε εξοπλισμό για μια επαγγελματική κουζίνα.

Για πρώτη φορά όμως θα υπάρξει έπαθλο και για τον δεύτερο φιναλίστ του τελικού που θα εισπράξει το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 30.000€.

Ειδικά και πολύ ξεχωριστά έπαθλα θα δίνονται ακόμα κατά τη διάρκεια του MasterChef.

Απρόβλεπτες δοκιμασίες

Mystery Box, τεστ δημιουργικότητας, αλλά και τα καθιερωμένα Awards θα μοιράσουν φέτος συνολικά ακόμα 30.000€ στους νικητές.

Συνολικά, λοιπόν, η παραγωγή του αγαπημένου ριάλιτι μαγειρικής θα δώσει φέτος 160.000€ μόνο σε έπαθλα.

Ακόμα θα δούμε απρόβλεπτες δοκιμάσεις που αναδεικνύουν το επίπεδο μαγειρικής εξέλιξης, πολλές εξωτερικές δοκιμασίες, ενώ καλεσμένοι θα είναι οι σπουδαιότεροι Έλληνες και ξένοι chefs ορισμένοι εκ των οποίων έχουν τιμηθεί με κορυφαίες για διακρίσεις στον τομέα τους.

Διαβάστε επίσης

MasterChef: Στο… πιάτο οι πιο αστείες στιγμές των τριών κριτών!