MasterChef: Στο… πιάτο οι πιο αστείες στιγμές των τριών κριτών!
Πρωινές εκπομπές

MasterChef: Στο… πιάτο οι πιο αστείες στιγμές των τριών κριτών!

MasterChef: Στο… πιάτο οι πιο αστείες στιγμές των τριών κριτών!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές των κριτών που αγαπήσαμε

Στις 15 Ιανουραίου κάνει πρεμιέρα το MasterChef 8 στο Star, με τους τρεις αγαπημένους κριτές σε νέες γευστικές… περιπέτειες.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, με τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να επιστρέφουν ανανεωμένοι, καθώς στο πρώτο μισό της σεζόν ξεκουράστηκαν και γέμισαν μπαταρίες για το νέο μαγειρικό ταξίδι.

Όπως έχουν αποκαλύψει και οι τρεις, το παιχνίδι φέτος θα παιχτεί αλλιώς!

«Η πρώτη αλλαγή είναι οι μεγάλες μονομαχίες» είχε δηλώσει ο Πάνος Ιωαννίδης, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συμπληρώνει: «Όλη η διαδικασία των οντισιόν είναι διαφορετική, η είσοδος στο παιχνίδι είναι διαφορετική και όταν μπουν στο πλατό τους περιμένει άλλη μια έκπληξη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις οντισιόν δεν θα εμφανίζεται ένας ένας υποψήφιος για να μαγειρέψουν μπροστά στους κριτές. Αντίθετα, θα εμφανίζονται σε δυάδες και στο τέλος της διαδικασίες, θα παίρνει μόνο ο ένας εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η εκπομπή Breakfast@Star, λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα, μάζεψε μερικές από τις καλύτερες στιγμές των τριών κριτών, στα επεισόδια των προηγούμενων κύκλων και μας τις έδωσε στο… πιάτο!

Διαβάστε ακόμα

Πάνος Ιωαννίδης: Οι αποκαλύψεις του για το MasterChef 8 – «Θα υπάρχουν συνέχεια ανατροπές»