Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Μιράντα αποκαλύπτει στον Ντίνο τα πάντα για την Αμαλία
Tv Spoilers

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Μιράντα αποκαλύπτει στον Ντίνο τα πάντα για την Αμαλία

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Μιράντα αποκαλύπτει στον Ντίνο τα πάντα για την Αμαλία

Όσα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Ο Ντίνος κοντεύει να τρελαθεί στη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών, αφού η Μιράντα συνεχίζει να μην του δίνει καμία εξήγηση για τον χωρισμό τους.

Η Νικολέττα συναντιέται με τη Μιράντα και όλα όσα άκουσε της έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία.

Η Μιράντα της αποκαλύπτει την αλήθεια και της λέει πώς όλα ήταν σχέδιο της Βικτώριας και για αυτό τον λόγο απομακρύνθηκε και από την ίδια.

Ο Ντίνος, σύμφωνα με το TV24, συναντάει την Μιράντα η οποία για άλλη μια φορά τον αγνοεί και εκείνος τρελαίνεται.

Η Νικολέττα σε συνάντηση που έχουν του λέει ότι δεν είναι η βιολογική της κόρη και πώς όλα τα είχε σχεδιάσει η Βικτώρια.

«Μου το είπε η ίδια ότι δεν είμαι εγώ η κόρη της. Άλλη είναι και όλα τα είχε σκηνοθετήσει η Καρτεζίνη», του λέει και εκείνος παθαίνει σοκ.

Προσπαθεί να καταλάβει τι κρύβεται και η Μιράντα αποφάσισε εν μία νυκτί να τον παρατήσει στα κρύα του λουτρού και πηγαίνει σπίτι της να μάθει την αλήθεια.

«Τα έμαθα όλα, μου τα είπε η Νικολέττα. Μιράντα, πες μου σε παρακαλώ τι έχει γίνει, θα τρελαθώ. Ποια είναι η κόρη σου; Δεν φεύγω από εδώ εάν δεν μάθω ποια είναι η κόρη σου», της λέει και η Μιράντα μετά από πολλές πιέσεις του λέει την αλήθεια.

«Η Αμαλία είναι Ντίνο. Τώρα καταλαβαίνεις;», του απαντά με δάκρυα στα μάτια.

Όντας απελπισμένος αλλά ταυτόχρονα έχοντας την ελπίδα ότι θα ξαναβρούν μιας και ο Σίμος ανακοινώνει επίσημα ότι θα παντρευτεί την Αμαλία, η Μιράντα παραμένει ακάθεκτη.

Αποφασίζει, λοιπόν, να τα πει όλα τόσο στη Ζηνοβία όσο και στον Βύρωνα αλλά και οι δύο θεωρούν ότι η Μιράντα έχει δίκιο και έτσι ο Ντίνος μένει στο κενό.

Διαβάστε επίσης

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Όλα τα μυστικά αποκαλύπτονται και….