Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Ο Φώτης αποτελειώνει τον Ντίνο όταν του αποκαλύπτει ότι…
Tv Spoilers

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Ο Φώτης αποτελειώνει τον Ντίνο όταν του αποκαλύπτει ότι…

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Ο Φώτης αποτελειώνει τον Ντίνο όταν του αποκαλύπτει ότι…

Ο Ντίνος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Η Μιράντα χώρισε τον Ντίνο στη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών, από τη στιγμή που έμαθε την αλήθεια για την Αμαλία.

Η ίδια δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα είναι με τον άντρα που κάποτε ερωτεύτηκε και αγάπησε η βιολογική της κόρη παρότι η Αμαλία την παρότρυνε να μην κάνει βεβιασμένες κινήσεις.

Ωστόσο, ήταν ανένδοτη και αποφάσισε να στραφεί στον Φώτη με τον οποίο έχουν και ένα παρελθόν!

Σύμφωνα με το TV24, ο Ντίνος όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση πηγαίνει και βρίσκει τον Φώτη δίχως να περιμένει αυτά που άκουσε και τον αποτελείωσε.

«Μην αναρωτιέσαι γιατί σε άφησε η Μιράντα. Σε παράτησε για εμένα, γιατί εμένα αγαπάει και εγώ εκείνη και ξέρει ότι θα έκανα τα πάντα για να την ευχαριστήσω. Αποφάσισα ακόμα και να θυσιαστώ, να δώσω το νεφρό μου επειδή το ήθελε εκείνη. Κάτι που εσύ δεν μπορούσες να κάνεις ποτέ», του λέει του Ντίνου και εκείνος καταρρέει ψυχολογικά!

Ο παράδεισος των κυριών: Οι εξετάσεις του Πάρη του δίνουν άλλοθι για τη μοιραία βραδιά του «βιασμού»

Η Βικτώρια έχει καταλάβει πλήρως ότι πίσω από την προφυλάκιση του Πάρη κρύβεται ο Σίμος, με εκείνον να το παραδέχεται ανοιχτά.

Μόνο που υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο! Ο Πάρης υποβάλλεται σε εξετάσεις και εκεί γίνεται το γνωστό ότι βρισκόταν σε κατάσταση που δεν αντιλαμβανόταν τι έκανε.

Προφανώς κάποιος τον νάρκωσε – εν προκειμένω η Νέλλυ – και δεν θυμάται τίποτα από τη βραδιά του υποτιθέμενου βιασμού της.

Η Όλγα περιχαρής ανακοινώνει τα ευχάριστα στη Γεωργία, ενώ ο Αποστόλης πνιγμένος από τις τύψεις γράφει γράμμα στον Πάρη ζητώντας να τον συγχωρήσει και ταυτόχρονα σκέφτεται πώς θα επανορθώσει για όσα του έκανε.

Διαβάστε επίσης

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Ο Αποστόλης δίνει διαζύγιο στην Όλγα, αλλά…