Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Ο Αποστόλης δίνει διαζύγιο στην Όλγα, αλλά…
Πρωινές εκπομπές

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Ο Αποστόλης δίνει διαζύγιο στην Όλγα, αλλά…

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Ο Αποστόλης δίνει διαζύγιο στην Όλγα, αλλά…

Η αποκάλυψη του τηλεοπτικού Σωτήρη Γιαμαλή για τη συνέχεια της σειράς

Ο Γιάννης Ασκάρογλου, ο τηλεοπτικός αστυνόμος Γιαμμαλής, της σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των Κυριών», μίλησε στην εκπομή «Super Katerina» για όσα θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, αλλά και για το περιβόητο φιλί του με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στη σειρά «Σέρρες».

Ο ηθοποιός δεν δίστασε να δώσει ένα μικρό spoiler για τη συνέχεια του γνωστού και επιτυχημένου σίριαλ και συγκεκριμένα, για το τι θα συμβεί στη σχέση του με την Όλγα.

«Προφανώς ο Αποστόλης είναι ο αντίζηλος, ο παλιός σύζυγος. Ξέρει ότι με όλα αυτά που κάνει, με την περιουσία κι αυτά ότι έχει ακόμα κάποια εξουσία στη ζωή της Όλγας», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Ασκάρογλου.

«Υπάρχει περίπτωση ο Αποστόλης να δώσει διαζύγιο στην Όλγα, αλλά όχι για να φτιάξει εκείνη τη ζωή της, αλλά γιατί εξυπηρετεί τον ίδιο σε κάποια πράγματα. Σαν Σωτήρης Γιαμμαλής εύχομαι να δούμε γάμο, το θέλω από καιρό», αποκάλυψε.

Για τον Σίμο και αν θα πληρώσει για όλα όσα έχει κάνει: «’Ισως είναι από τις περιπτώσεις που μπορεί και να μην πληρώσει ποτέ».

«Το καταγγείλαμε στην επιθεώρηση εργασίας»

Ο ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι συνέχεια του δίνονται ρόλοι Αστυνόμου να παίξει.

«Ίσως είναι λόγω του αυστηρού προφίλ, μπορεί να είναι οι γωνίες του προσώπου που δείχνουν μια αυστηρότητα, ή του ανθρώπου που θα επέβαλλε τον νόμο. Υπάρχει κάτι τέτοιο και μικρός μου είχε περάσει η ιδέα, ακριβώς γι αυτόν τον λόγο να γίνω αστυνομικός», δήλωσε.

«Ήμουν σε μια θεατρική παράσταση και κάναμε πρόβες απλήρωτες. Με την υπόσχεση του παραγωγού ότι θα πάει όλη τη χρονιά. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε ποτέ και το καταγγείλαμε στην επιθεώρηση εργασίας. Δόθηκαν σε εμάς κάποια χρήματα», είπε.

Για το φιλί στις Σέρρες με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, απάντησε: «Είχα κι εγώ λίγο άγχος πριν γίνει, δεν το είχα ξανακάνει. Ήταν ο επαγγελματισμός και η εμπειρία του Αλέξανδρου που όλα κύλησαν καλά και ομαλά».

Διαβάστε ακόμα

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Το ύπουλο σχέδιο βιασμού της Νέλλυς αποκαλύπτεται και…