Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Το ύπουλο σχέδιο βιασμού της Νέλλυς αποκαλύπτεται και…
Tv Spoilers

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Το ύπουλο σχέδιο βιασμού της Νέλλυς αποκαλύπτεται και…

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Το ύπουλο σχέδιο βιασμού της Νέλλυς αποκαλύπτεται και…

Δεν φαίνεται να λειτουργεί το σχέδιο όπως πρέπει

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών, αφού ο Σίμος θεωρεί ότι κατάφερε να πετύχει τον στόχο του με τον Πάρη.

Έχοντας προσλάβει την θεατρίνα Νέλλυ, παγίδευσε τον Πάρη και τον κατήγγειλε για βιασμό με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν από τις αρχές.

Η ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, δείχνει όντως κακοποίηση στην Νέλλυ αλλά ο ψυχίατρος του Πάρη συνειδητοποιεί ότι μάλλον ήταν ναρκωμένος εκείνο το βράδυ.

Ακούγοντάς τα όλα αυτά η Όλγα αποφασίζει να πάει να βρει την Νέλλυ και να μάθει επιτέλους την αλήθεια.

Όσο και αν προσπάθησε η Νέλλυ να δικαιολογηθεί, η Όλγα αντιλήφθηκε ότι της λέει ψέματα με αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού.

«Σταμάτα επιτέλους! Ακούς τι λες; Αυτά τα πράγματα δεν στέκουν…Δεν βγάζουν νόημα! Είναι ξεκάθαρο ότι είσαι βαλτή! Πες μου εδώ και τώρα από ποιον; Ποιος σε πλήρωσε για να καταστρέψεις τον γιο μου; Μίλα! Και δεν θα βγεις χαμένη…Πες την αλήθεια και δεν θα σε πειράξει κανείς. Θα πάρεις πολύ περισσότερα από μένα. Απλά πες την αλήθεια…», της λέει με έντονο ύφος η Όλγα. 

Ο παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία σώζει τον Πάρη από τη φυλακή

Μπορεί η Αμαλία να αποφάσισε να καταγγείλει τον Πάρη για τον δικό της βιασμό, ωστόσο, δεν προχώρησε σε μήνυση. Αυτό σημαίνει ότι ο Πάρης δεν μπορεί να προφυλακιστεί. Ο Σίμος όταν το έμαθε ενοχλήθηκε αρκετά αλλά αποφάσισε να μην την πιέσει περισσότερο.

Το ίδιο και η Μιράντα που απογοητεύτηκε που η κόρη της δεν έδωσε το μάθημα που πρέπει σε έναν άντρα που την κακοποίησε σεξουαλικά!

Ο Ντίνος της επιτίθεται της Αμαλίας λεκτικά αφού θεωρεί ότι όλοι πλέον είναι εναντίον του αλλά μόλις μαθαίνει ότι κατήγγειλε τον Πάρη, προσπάθησε με κάθε τρόπο να της συμπαρασταθεί.

Διαβάστε επίσης

Ο παράδεισος των κυριών – Twitter: «Τζάνκι η Νέλλυ, delulu ο Σίμος…Καλά πήγε κι αυτό!»