Παράδεισος των κυριών spoiler: Ο Άγης επιτίθεται στη Βικτώρια και η Στέλλα τον καταδίδει
Tv Spoilers

Παράδεισος των κυριών spoiler: Ο Άγης επιτίθεται στη Βικτώρια και η Στέλλα τον καταδίδει

Παράδεισος των κυριών spoiler: Ο Άγης επιτίθεται στη Βικτώρια και η Στέλλα τον καταδίδει

Όσα θα παρακολουθήσουμε στην αγαπημένη σειρά του Alpha

Καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης  σειράς του Alpha, Ο Παράδεισος των κυριών.

Σύμφωνα με το TV24, ο Άγης θα επιτεθεί στη Βικτώρια και θα το σκάσει όμως η Στέλλα θα σπεύσει να τον καταδώσει στην αστυνομία.

Η Βικτώρια κείτεται αιμόφυρτη στο πάτωμα του γραφείο της ενώ ο Άγης εξαφανίζεται για να γλιτώσει τη σύλληψη. 

Όμως, η Στέλλα έχει τα αυτιά της παντού έχει καταλάβει ποιος είναι ο ένοχος και τηλεφωνεί στην αστυνομία. Η Αμαλία τα χάνει και όταν συναντάει τον Άγη με αίμα στο μανίκι του ταράζεται.

«Τι είναι αυτά;» του λέει. Αλλά εκείνος δεν της αποκαλύπτει τίποτε από ό,τι έχει γίνει και εξαφανίζεται λίγο αργότερα. Ο Σίμος τρέχει πανικόβλητος να βρει τη Βικτώρια στο νοσοκομείο μαζί με την Αμαλία αφού μαθαίνει τι έχει συμβεί.

Ο Χριστόφορος δεν αφήνει την Αμαλία να μιλήσει στην αστυνομία για τον Άγη. «Δεν θα πεις τίποτα για τον αδερφό σου, ούτε ότι έχει εξαφανιστεί, ούτε ότι τον είδες με αίματα, κατάλαβες;».

Η Βικτώρια ξεφεύγει από τον κίνδυνο και στην κατάθεσή τους αστυνομικούς δεν λέει την αλήθεια. «Σας είπα, δεν ξέρω, δεν αναγνώρισα αυτόν που με χτύπησε».

Στο μεταξύ η Στέλλα που έχει κρυφακούσει τη συνομιλία του Χριστόφορου με την Αμαλία τηλεφωνεί ανώνυμα στην αστυνομία. Το τηλέφωνο το σηκώνει ο Γιαμαλής και ακούει «ξέρω τον έλεγχο της επίθεσης στη Βικτώρια Καρτεζίνη» όμως πριν κλείσει το τηλέφωνο μπαίνει στο γραφείο η Μιράντα και λέει «Στέλλα, τι κάνεις εδώ, με ποιον μιλάς στο τηλέφωνο;» και ο υπαστυνόμος καταλαβαίνει ότι το ανώνυμο τηλεφώνημα έγινε από τον Παράδεισο.

Αμέσως πηγαίνει στον Παράδεισο για να εξακριβώσει αν η Στέλλα ήταν η κοπέλα που τον πήρε τηλέφωνο αλλά εκείνη δεν το παραδέχεται.

Λίγο αργότερα ο Άγης παίρνει τηλέφωνο στο σπίτι του και εκμυστηρεύεται στον πατέρα του και στην Πολυξένη ότι εκείνος επιτέθηκε στη Βικτώρια.

Διαβάστε επίσης

Παράδεισος – Αργύρης Πανταζάρας: Έδωσε το spoiler – «Ο Ντίνος χάνει ένα πολύ δικό του άνθρωπο»