Σαν ψέμα επεισόδια (8-12/4): Η Αλίκη κατηγορεί τον Πέτρο που άφησε τη μαμά της να φύγει και εξαφανίζεται…
Tv Spoilers

Σαν ψέμα επεισόδια (8-12/4): Η Αλίκη κατηγορεί τον Πέτρο που άφησε τη μαμά της να φύγει και εξαφανίζεται…

Σαν ψέμα επεισόδια (8-12/4): Η Αλίκη κατηγορεί τον Πέτρο που άφησε τη μαμά της να φύγει και εξαφανίζεται…

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 8/4 – Όσα θα παρακολουθήσουμε στην ολοκαίνουργια σειρά του Open

Πρεμιέρα κάνει την Δευτέρα στις 17:45 στο Open  η νέα σειρά, Σαν ψέμα, με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Πολυδερόπουλο σε παραγωγή της Red Smile του Νίκου Κοκλώνη.

Απίστευτα τρυφερή με έξυπνο σενάριο, χαμόγελα και συγκινήσεις, η ολοκαίνουργια σειρά του Open φιλοδοξεί να γίνει η νέα καθημερινή μας απόλαυση.

Σαν ψέμα: Όσα θα παρακολουθήσουμε από τη Δευτέρα 8 έως την Παρασκευή 12 Απριλίου

Επεισόδιο 1 (Δευτέρα 8 Απριλίου στις 17:45)

Ο Πέτρος είναι ένας νέος, ευκατάστατος επιχειρηματίας που λατρεύει την 6χρονη κόρη του, Αλίκη. Ωστόσο, η γυναίκα του και μητέρα της Αλίκης τους έχει εγκαταλείψει. Ο Πέτρος, για να προστατέψει ψυχικά την κόρη του, συνηθίζει να της λέει ένα αθώο ψέμα.

Επεισόδιο 2 (Τρίτη 9 Απριλίου στις 17:45)

Η Αλίκη ανακαλύπτοντας πως η μητέρα της δεν θα έρθει στα γενέθλια της εξαφανίζεται από το σχολείο με τον Πέτρο να προσπαθεί αγωνιωδώς να τη βρει. Η οικογένεια της Ζωής συγκεντρώνει χρήματα για να διασώσουν το καφενείο.

Επεισόδιο 3 (Τετάρτη 10 Απριλίου στις 17:45)

Η Αλίκη συναντάει τη ζωή και νομίζει ότι είναι η μαμά της. Ο Πέτρος ζητάει από τη Ζωή να γίνει η μητέρα της Αλίκης. Η Ζωή αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση. Η Μελίνα προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για τη Ζωή. Η Βάσω γνωρίζει τη «Ζωή» ως Χριστίνα, μητέρα της Αλίκης.

Επεισόδιο 4 (Πέμπτη 11 Απριλίου στις 17:45)

Μετά τα γενέθλια της Αλίκης η Ζωή φεύγει. Η Αλίκη κατηγορεί τον Πέτρο που άφησε τη μαμά της να φύγει και εξαφανίζεται, ψάχνοντας από πού στάλθηκε η τελευταία καρτ ποστάλ που υποτίθεται έστειλε η μητέρα της. Η οικογένεια της ζωής ετοιμάζεται να κλείσει οριστικά το καφενείο.

Επεισόδιο 5 (Παρασκευή 12 Απριλίου στις 17:45)

Ο Πέτρος με τον Ιορδάνη που δεν εμπιστεύονται τη Ζωή αποφασίζουν να την έχουν από κοντά. Η Ζωή λαμβάνοντας τα λεφτά της συμφωνίας πηγαίνει με την Άννα να ξεχρεώσουν τον τοκογλύφο κρυφά από τους υπόλοιπους. Ο Σταύρος θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του…

Σαν ψέμα: Η υπόθεση της σειράς

Γονεϊκή αγάπη, απώλειες, συμπτώσεις, έρωτες, συναρπαστικές και αναπάντεχες εξελίξεις, έρχονται στη νέα σειρά, μέσα από τα μάτια και την ερμηνεία αγαπημένων πρωταγωνιστών και με πλοκή που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσμονή μας σε κάθε επεισόδιο.

Αν και όλα αρχίζουν από ένα αναγκαίο και φαινομενικά αθώο ψέμα, θα γίνουμε μάρτυρες της δύναμης αλλά και των συχνά δύσκολων ισορροπιών της σχέσης ενός πατέρα με τη μικρή κόρη του, όταν η ζωή τους αλλάζει βίαια. Ό,τι ήταν γνώριμο και αγαπημένο δίνει τη θέση του στην απουσία και την ανασφάλεια, ωθώντας αυτόν τον πατέρα να κάνει τα πάντα για να περιφρουρήσει την ευτυχία αλλά και να διατηρήσει την ισορροπία για το κοριτσάκι του. Και το κάνει, χωρίς ενδοιασμούς. Η ζωή, όπως πάντα, επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις, αυτή τη φορά, όμορφες, γεμάτες έρωτα και συναίσθημα, όχι όμως, χωρίς παρεξηγήσεις, ανατροπές και δύσκολες αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης

Σαν ψέμα: Αυτοί είναι οι 5+1 λόγοι που «κολλήσαμε» με τη νέα σειρά του Open!