Σαν ψέμα: Έχουμε τις hot εξελίξεις! Ο Πέτρος αγοράζει το κτίριο που ήθελε η Ζωή και ανακαλύπτει…
Tv Spoilers

Σαν ψέμα: Έχουμε τις hot εξελίξεις! Ο Πέτρος αγοράζει το κτίριο που ήθελε η Ζωή και ανακαλύπτει…

Σαν ψέμα: Έχουμε τις hot εξελίξεις! Ο Πέτρος αγοράζει το κτίριο που ήθελε η Ζωή και ανακαλύπτει…

Τα γεγονότα τρέχουν για τη Ζωή και τον Πέτρο

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αποκτούν οι εξελίξεις στο Σαν ψέμα του Open καθώς Πέτρος και Ζωή έχουν ερωτευτεί ο ένας τον άλλον αλλά θα δυσκολευτούν να το παραδεχτούν.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Ζωή θα μιλήσει στη Βάσω και θα της πει ότι ο Πέτρος υποψιάζεται τα δικά της συναισθήματα, τα δικά του όμως δεν είναι τα ίδια.

Της ζητά να μιλήσουν και της προτείνει να παρατείνουν το διάστημα που θα μείνει με την Αλίκη. Στην αρχή δέχεται, με τον Ιορδάνη να την προειδοποιεί για άλλη μια φορά. Όταν ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τα ευχάριστα στην Αλίκη, η Ζωή διστάζει.

Μάλιστα ενημερώνει τη Μελίνα ότι θα της αφήσει ελεύθερο το πεδίο για τον Πέτρο. Εκείνη θα προχωρήσει σε μια ύπουλη κίνηση. Ανακαλύπτει το γράμμα της Ζωής που του εκμυστηρεύεται τα συναισθήματά της και το χρησιμοποιεί αντιγράφοντας τα λόγια για να του πει για τα δικά της.

Σαν ψέμα: Ο Πέτρος ανακαλύπτει την υπεξαίρεση του Τζώρτζη

Την ίδια στιγμή ο Γιώτης ζητά από την Ασπασία να συναντηθούν και ο Πέτρος τον πιέζει να τον αφήσει να αγοράσει το κτίριο που η Ζωή θέλει να κάνει ζαχαροπλαστείο. Τελικά τα καταφέρνει!

Παράλληλα ανακαλύπτει ότι ο Τζώρτζης έχει κάνει την υπεξαίρεση που βρέθηκε στους υπολογιστές αλλά αποφασίζει να μην του το αποκαλύψει περιμένοντας να του πει από μόνος του την αλήθεια.

Δύο συναντήσεις θα έχει η Ζωή που δεν τις περιμένει. Η πρώτη θα είναι με τη μητέρα της αλλά δεν την γνωρίζει. Η δεύτερη θα είναι με τον πρώην της σε τραπέζι που διοργάνωσε ο πατέρας της και γίνεται έξω φρενών. Μάλιστα θα ρωτήσει τον Φώτη γιατί κάποτε την άφησε την ημέρα του αρραβώνα τους.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς