Σασμός spoiler: Η Αργυρώ εκβιάζει τον Αστέρη!
Tv Spoilers

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ εκβιάζει τον Αστέρη!

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ εκβιάζει τον Αστέρη!

Τι θα του ζητήσει να κάνει στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του Alpha;

Ανατροπές και καθηλωτικές εξελίξεις κρύβουν τα επόμενα επεισόδια του Σασμού καθώς Αργυρώ και Αστέρης θα έρθουν σε σύγκρουση εξαιτίας του Μαθιού!

Σύμφωνα με το TV24, ο Αντρέας θα καλέσει την Αργυρώ στο κινητό και θα της πει να συναντηθούν για να συζητήσουν κάτι σοβαρό. Εκείνη θα πάει αλλά δεν θα αργήσει να ταραχτεί αφού ο θείος της θα της αποκαλύψει ότι η οικογένεια του Αστέρη κρύβει ένα μεγάλο μυστικό και αυτό είναι η δολοφονία του Στεφανή από τον Μαθιό, πληροφορία που εκείνος θα μάθει από την Εύα.

Όλα αυτά θα τα μοιραστεί λίγο αργότερα με τον Αστέρη αλλά η σιωπή του θα την κάνει να καταλάβει ότι ο θείος της έλεγε τελικά την αλήθεια.

Η Αργυρώ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος της ήξερε για τον φόνο που έχει κάνει ο αδερφός του και τον καλύπτει. Η Αργυρώ τον κατηγορεί και εκείνος της εξηγεί πως αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκε από την οικογένειά του.

Η Αργυρώ επιμένει πώς πρέπει να καταδώσει ο Αστέρης τον Μαθιό για να πληρώσει για το έγκλημα του λέγοντάς του ότι αν δεν το κάνει αυτός θα το κάνει εκείνη.

Το ζευγάρι απομακρύνεται με οργή και ο Αστέρης δεν θα μπορεί για πρώτη φορά να προβλέψει τις επόμενες κινήσεις της γυναίκας που αγαπά.

Διαβάστε επίσης

Σασμός spoiler: Στέλλα και Εύα πολιορκούν την καρδιά του Γιώργου