«Τα Νούμερα»: Καίτη Γαρμπή, Μάρθα Φριντζήλα και οι εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Φοίβος Δεληβοριάς στα επόμενα επεισόδια
Σειρές

«Τα Νούμερα»: Καίτη Γαρμπή, Μάρθα Φριντζήλα και οι εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Φοίβος Δεληβοριάς στα επόμενα επεισόδια

«Τα Νούμερα»: Καίτη Γαρμπή, Μάρθα Φριντζήλα και οι εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Φοίβος Δεληβοριάς στα επόμενα επεισόδια

Ο Φοίβος Δεληβοριάς αναδεικνύει ξανά το συγγραφικό του ταλέντο

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και «Τα Νούμερα» χαρίζουν στιγμές άφθονου γέλιου σε κάθε επεισόδιο που προβάλλεται στην ΕΡΤ1.

Οι καλεσμένοι, οι ιστορίες που έχουν δημιουργηθεί πίσω από τον εκάστοτε καλεσμένο, είναι αυτό που προσδίδει το κάτι διαφορετικό.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (18/11), καλεσμένη στην «Μάντρα» είναι η Καίτη Γαρμπή αλλά και η Μάρθα Φριντζήλα.

Ωστόσο, ο Φοίβος Δεληβοριάς ετοιμάζει εκπλήξεις και στα επόμενα επεισόδια, με τη Δήμητρα Κατσαφάδου να είναι η έμπνευση για την ελευθερία της έκφρασης.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (18/11):

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) πάει το Φοίβο στον ψυχολόγο για να του αποδείξει πως αν είχε λύσει τα θέματά του θα είχε γίνει ένας άλλος Φοίβος. Για την ακρίβεια…ο άλλος Φοίβος, ο συνθέτης των επιτυχιών της Καίτης Γαρμπή. Ο Φοίβος λοιπόν καλεί την Καίτη στη «Μάντρα» για να του αποδείξει πως μπορεί κι εκείνος να κάνει επιτυχία μαζί της.Η Καίτη όμως έχει γίνει φανατική οπαδός μιας εναλλακτικής γιατρού, της Μάρθας Φριντζήλα, που της επιβάλλει αφωνία όποτε το θεωρεί εκείνη σωστό.

Στις περιπετειώδεις πρόβες, ο Θανάσης Αλευράς, μανιώδης fan των ιατρικών τηλεοπτικών σειρών χρήζεται αυτομάτως βοηθός της, ενώ ο Παντελής (Θανάσης Δόβρης) ανακαλύπτει πως πάσχει από μια σπάνια μορφή ναρκοληψίας. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Καίτη Γαρμπή πραγματικά χάνει τη φωνή της. Εν τω μεταξύ, Χάρης (Χάρης Χιώτης) και Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) φτάνουν ο ένας τον άλλον στα όριά του, ενώ η Δανάη ξεπερνάει τα δικά της με έναν τρόπο αρκετά απροσδόκητο για τον Φοίβο. Όλα φυσικά θα οδηγηθούν σε ένα απολαυστικό λαιβ, με σημαία του, τι άλλο; Μια φούστα!

Στο 11ο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί την Παρασκευή (25/11), στο προσκήνιο μπαίνουν οι Χατζηφραγκέτα, που λειτουργούν σαν ψυχοθεραπεία για τον Φοίβο.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου γίνεται η έμπνευση για τον Θανάση, ο οποίος αποφασίζει να εκφραστεί ελεύθερα, φέρνοντας ένα κύμα τρέλας σε όλους.

«Σαν ποίημα σουρεάλ»

Ο Φοίβος -που δεν θέλει να ξανακούσει για έρωτες μετά την άδοξη κατάληξη του δικού του- αράζει συνεχώς σπίτι του με το ντουέτο των Χατζηφραγκέτα και όλη την αντροπαρέα από τη «Μάντρα».

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης), πάλι, ζει μέρες απόλυτου έρωτα με τη Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) και θέλει να κάνει ένα μεγάλο, πολυτελές live προς τιμήν του Έρωτα στη «Μάντρα».

Ο Φοίβος και οι Χατζηφραγκέτα τον «κοντράρουν» μ’ ένα αυτοσχεδιαστικό, ερασιτεχνικό live στο σπίτι του.

Όσο ο Τζόναθαν παλεύει να επικρατήσει, λαμβάνει μυστηριώδη μηνύματα που απειλούν τη ζωή του και είναι σίγουρος ότι προέρχονται από τον Φοίβο.

Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς), επηρεασμένος από ένα βίντεο της Δήμητρας Κατσαφάδου, αφήνει όλα τα συναισθήματά του ελεύθερα, αποτρελαίνοντας τους γύρω του.

Και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) με την Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) κάνουν ένα πολύ μεγάλο βήμα στη ζωή τους, μέσα σ’ ένα σινεμά.