Το προξενιό (11/6): Ο Γρηγόρης ανακαλύπτει την κρυψώνα της Ιουλίας
Tv Spoilers

Το προξενιό (11/6): Ο Γρηγόρης ανακαλύπτει την κρυψώνα της Ιουλίας

Το προξενιό (11/6): Ο Γρηγόρης ανακαλύπτει την κρυψώνα της Ιουλίας

Όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε στις 22:40 στον Alpha

Η Ιουλία είναι ευτυχισμένη με την κόρη της μακριά από το αρχοντικό και τον Γιωργίκη στη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας. Όμως, την περιμένει μια έκπληξη. Εμφανίζεται μπροστά της ο Γρηγόρης, τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει.

Την ίδια στιγμή, η Φιλιώ αποκαλύπτει στον Γρηγόρη την εγκυμοσύνη της.

Τι θα δούμε αναλυτικά

Μετά την μοιραία βραδιά της μεγάλης αναστάτωσης στο αρχοντικό, η Χάδω είναι στα πρόθυρα της νευρικής κατάρρευσης και ο Γιωργίκης απειλεί τους πάντες και τα πάντα, προκειμένου όλα να γυρίσουν στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν.

Ανάμεσα στα θύματά του θα είναι και η Στάσα, που κινδυνεύει στα χέρια του προκειμένου να αποκαλύψει που βρίσκεται η κόρη της. Ο Δήμου, καταλαβαίνοντας πως έχει μπλέξει άσχημα με τον Προβιό, κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρεθεί μια λύση, την ίδια στιγμή που η Κατερίνη απολαμβάνει τις προετοιμασίες για την επικείμενη μετακόμισή της στην Αθήνα, τις οποίες και μοιράζεται με τον Κρίστοφερ Μακρή.

Την ίδια στιγμή, η αποκάλυψη του παρελθόντος του Χρήστου και του Επιφάνειου, φέρνει στο φως και νέες αποκαλύψεις, ενώ μια απροσδόκητη επίσκεψη στο κρησφύγετό τους, θα δημιουργήσει μια πολύ φορτισμένη ατμόσφαιρα για την Ιουλία. Στο μεταξύ, ο Ζαφείρης στην προσπάθειά του να δώσει ένα μάθημα στον Σωτηράκη, πυροδοτεί άθελά του ένα μοιραίο γεγονός, που κανείς δεν έχει προβλέψει…

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας – Πέγκυ Τρικαλιώτη: Δάκρυα στα backstage – «Η τελευταία μας αγκαλιά ως οικογένεια Ραζίνη…»