Chart Show: Κορυφαίο trend του Σαββάτου, έκανε την πιο μουσική πρεμιέρα με πάνω από 20% σε τέταρτο «ζορίζοντας» το Survivor
Τηλεθέαση

Chart Show: Κορυφαίο trend του Σαββάτου, έκανε την πιο μουσική πρεμιέρα με πάνω από 20% σε τέταρτο «ζορίζοντας» το Survivor

Chart Show: Κορυφαίο trend του Σαββάτου, έκανε την πιο μουσική πρεμιέρα με πάνω από 20% σε τέταρτο «ζορίζοντας» το Survivor

Η Δέσποινα Βανδή άφησε καλές εντυπώσεις στον νέο της ρόλο

Η πιο μουσική πρεμιέρα είναι γεγονός αφού το Chart Show Your Countdown μπήκε πολύ δυναμικά στο τηλεοπτικό καλεντάρι του Alpha και του Σαββάτου.

Η Δέσποινα Βανδή ανέλαβε το τιμόνι του νέου σόου παραγωγής Barking Well Media και τη διασκέδαση του κοινού με ένα ανεπανάληπτο αφιέρωμα στα πιο επιτυχημένα τραγούδια των 90’s.

Η εκπομπή θεσμός της ελληνικής τηλεόρασης, επανήλθε στα τηλεοπτικά πράγματα και όπως είναι φυσικό τρένταρε από πολύ νωρίς στο Twitter ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση των σχολιασμών του κοινού ενώ «χτύπησε» το Survivor και έδωσε πρωτιά στον Alpha στους πίνακες τηλεθέασης.

Η παρουσία μεγάλων καλλιτεχνών που άφησαν την σφραγίδα τους στα 90s -ανάμεσά τους η ίδια η Δέσποινα- όπως η Καίτη Γαρμπή και τα Κακά Κορίτσια ξύπνησαν αναμνήσεις στο κοινό, «για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι» όπως χαρακτηριστικά είπε η παρουσιάστρια.

Στην πρεμιέρα του Chart Show το «παρών» τα πιο λαμπερά ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, της υποκριτικής αλλά και της showbiz: Σταματίνα Τσιμτσιλή, Στέλιος Διονυσίου, Βάνα Μπάρμπα, Εύη Δρούτσα, Γιάννης Δόξας και Γιώργος Θεοφάνους μοιράστηκαν τις δικές τους αναμνήσεις κι εμπειρίες από την εποχή των ΝΕΟΝ χρωμάτων, των CD’s και της νυχτερινής διασκέδασης των 90’s.

Ανδρέας Μικρούτσικος, Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, Νίκος Σούλης, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Μπέσσυ Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Έλενα Κρεμλίδου σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο το top 30 των τραγουδιών της δεκαετίας.

Στον ρόλο των experts ένας παλαιότερος και ένας νεότερος, ο Πέτρος Δραγουμάνος και ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος ήταν εκεί για να βάλουν τη δική τους πινελιά.

Σε επίπεδο απόδοσης στους πίνακες τηλεθέασης το νέο ραντεβού των τηλεθεατών τα Σαββατόβραδα έκανε μια εξαιρετική αρχή κόντρα σε ένα ήδη καθιερωμένο προϊόν όπως είναι το ριάλιτι επιβίωσης.

Για την ακρίβεια, το Chart Show ήρθε και «ζόρισε» πολύ το Survivor που τα εδώ και καιρό τα Σαββατόβραδα «παίζει» χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο συγκεντρώνοντας υψηλά ποσοστά.

Το νέο σόου του Alpha κατάφερε να κρατήσει σταθερή πορεία σε όλη τη διάρκειά του με ποσοστό κοντά στο 15% κατά μέσο όρο.

Μάλιστα έδωσε πρωτιά στo κανάλι φέρνοντάς στην πρώτη θέση στον μέσο όρο ημέρας στο δυναμικό κοινό με 13,9%.

Από τις 9 το βράδυ μέχρι και μετά τη 1 τα ξημερώματα το σόου συγκέντρωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 ξεπερνώντας το 20% σε τέταρτο και με πρωτιά την τελευταία ώρα της εκπομπής.

Με συνολικό ποσοστό 15,3% παρέμεινε σταθερά ψηλά στην προτίμηση του κοινού και καρφώθηκε στη δεύτερη θέση αφήνοντας πίσω του τόσο το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (9,5%) όσο και την επανάληψη της σειράς «Άγιος Παΐσιος» (7,6%).

Στα επιμέρους κοινά, οι γυναίκες 25-54 έδειξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την εκπομπή με ποσοστό 15,9% αλλά και οι άνδρες 25-44 με ποσοστό 15,1%.

Το σόου συγκέντρωσε ποσοστό 15,4% στις ηλικίες 25-54 και 15,7% στο κοινό 35-54.

Μάλιστα στο κοινό 45-54 κόντραρε στα ίσα το Survivor με ποσοστό 16,2% έναντι 16,9% με το ψηλότερο τέταρτο να ξεπερνά το 22%.