Παραμονή Χριστουγέννων: Η τηλεθέαση μηδένισε για τα κανάλια
Τηλεθέαση

Παραμονή Χριστουγέννων: Η τηλεθέαση μηδένισε για τα κανάλια

Παραμονή Χριστουγέννων: Η τηλεθέαση μηδένισε για τα κανάλια

Παραμονή Χριστουγέννων και τα κανάλια μπήκαν σε “τηλεοπτική” χειμέρια νάρκη, καθώς πολλές εκπομπές προβλήθηκαν σε επανάληψη ή αντικαταστάθηκαν από χριστουγεννιάτικες ταινίες. Ωστόσο, φαίνεται πως οι τηλεθεατές δεν συγκινήθηκαν ιδιαίτερα και επιδόθηκαν στο άθλημα του zapping. Αποτέλεσμα; Τα κανάλια έκοψαν το νήμα της τηλεθέασης σχεδόν ταυτόχρονα και στην απόλυτη ισοπαλία.

Έτσι λοιπόν, στο σύνολο ημέρας πρώτο βρέθηκε το STAR με ποσοστό 14%, μόλις μια ανάσα από τον ΑΝΤ1 που σημείωσε 13,9% και τον ALPHA με ποσοστό 13,8%. Ακολούθησε ο ΣΚΑΙ με σύνολο ημέρας 13,6% και το OPEN – το μόνο που ελαφρώς ανεβασμένα ποσοστά τηλεθέασης – με 9,4%.

Τα προγράμματα με την υψηλότερη τηλεθέαση

Για το STAR που έκοψε πρώτο το νήμα, υψηλότερη τηλεθέαση σημείωσε η ελληνική ταινία “Δεσποινίς Διευθυντής” που ακολούθησε του Master Chef Junior με ποσοστό 17,6%. Ωστόσο, το κανάλι έμεινε σε διψήφια νούμερα όλη την ημέρα, γεγονός που συνέβαλε και στην αυξημένη τηλεθέαση.

Στον ANT1, η καλή μέρα από το πρωί φάνηκε, καθώς τόσο ο Γιώργος Παπαδάκης, όσο και η Φαίη Σκορδά κράτησαν τα υψηλά ποσοστά τους. Συμπαθητικά τα νούμερα τηλεθέασης και για το Celebrity ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ που σημείωσε τηλεθέαση 14,9%.

Ο ALPHA κέρδισε το στοίχημα της Prime Time με τον κλασικό τρόπο. Τις κωμικές σειρές “Το Σόι Σου” και “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα” που παρότι σε επανάληψη σημείωσαν 20.2% και 20,3% αντίστοιχα.

Τέλος, στον ΣΚΑΙ η τηλεθέαση ήταν εμφανώς πεσμένη όλη την ημέρα – με εξαίρεση τη σειρά “Όσο Έχω Εσένα” που σημείωσε 11,5% ενώ μας έχει συνηθίσει σε μονοψήφια – ενώ ιδιαίτερα χαμηλά έκλεισε και το δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη στο 8,5%. Ωστόσο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέλαβε να φέρει πίσω τους τηλεθεατές στο Φάληρο, με το εορταστικό “Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά” που έδωσε ένα ωραιότατο 20,2% καθ’ όλη τη διάρκεια της ζώνης υψηλής τηλεθέασης.