Τηλεθέαση: Οι επαναλήψεις του Mega κοντράρουν τις πρωινές εκπομπές
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Οι επαναλήψεις του Mega κοντράρουν τις πρωινές εκπομπές

Τηλεθέαση: Οι επαναλήψεις του Mega κοντράρουν τις πρωινές εκπομπές

Μάχη δίνουν και οι καλοκαιρινές εκπομπές -ενημερωτικές και ψυχαγωγικές- για να ανέβουν στο ψηλότερο βάθρο της τηλεθέασης. Το κοινό είναι διαφοροποιημένο αφού τα παιδιά είναι στο σπίτι και το Star δείχνει να έχει σταθερούς τηλεθεατές, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι.

Οι πολύ πρωινές ενημερωτικές εκπομπές έβγαλαν νικητή για την Τετάρτη τον ΣΚΑΪ αφού η εκπομπή Σήμερα -σύμφωνα με τις πρώτες πρωινές μετρήσεις- έκανε στο δυναμικό κοινό 13,2% και στο σύνολο 27,1%.

Ακολούθησε η πρωινή εκπομπή του Open με τον Προκόπη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη που στο δυναμικό κοινό έκανε 13,1%, ενώ 11,5% έκανε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλοκαίρι μαζί.

Στην κλασική ζώνη 10-1, οι Αταίριαστοι του ΣΚΑΪ έκαναν 11,2% στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο 21,6%. Η εκπομπή της Ελένη Τσολάκη, Καλοκαίρι #not, βρέθηκε πίσω από τις επαναλήψεις του Mega και έκανε μέσο όρο 10,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 και στο σύνολο κινήθηκε στο 9,8%. Στις γυναίκες 25-44 σημείωσε μέσο όρο 14,2%, σε αντίθεση με το αντρικό κοινό 25-54 που έδωσε στην εκπομπή μέσο όρο 2,2%.

Αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών συνεχίζουν να είναι οι επαναλήψεις του Mega που παραδοσιακά συντρόφευαν τα καλοκαίρια μας. Έτσι χθες η Ώρα η Καλή έκανε στο δυναμικό κοινό 13,3% και η Νταντά μέσο όρο 16%. Αντίστοιχα στο σύνολο του κοινού οι δύο αγαπημένες σειρές απέδωσαν 8,1% και 9,2%.

Εντυπωσιακά ποσοστά σημειώνουν οι δύο επαναλήψεις τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες, όπου η Ώρα η Καλή έφτασε στο 25,4% και η Νταντά στο 16,8%. Στους άντρες 25-54 η Νταντά έκανε 13,3% και η Ώρα η καλή 16,4%.