Τηλεθέαση Τετάρτης: Οι νικητές, οι χαμένοι και η αλλαγή στην κατάταξη των καναλιών
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση Τετάρτης: Οι νικητές, οι χαμένοι και η αλλαγή στην κατάταξη των καναλιών

Τηλεθέαση Τετάρτης: Οι νικητές, οι χαμένοι και η αλλαγή στην κατάταξη των καναλιών

Το "Ντόλτσε Βίτα", η πρωινή επανάληψη του Shopping Star και το ποσοστό του Νίκου Ευαγγελάτου

Δυναμικά μπροστά βγήκε το Μega με διφήψιο συνολικό ποσοστό στην τηλεθέαση ημέρας στο δυναμικό κοινό (18-54) καθώς οι τηλεθεατές έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το “Ντόλτσε Βίτα” από τα πρωινά. Αξιοπρόσεχτο και το ότι η Ελένη Μενεγάκη κρατάει εδώ και μέρες το ηθικό του Alpha… ψηλά.

ΑΝΤ1

Μόνο ένα μονοψήφιο ποσοστό είχε χτες το κανάλι του Αμαρουσίου και αυτό ήταν η ελληνική ταινία που προβλήθηκε στην prime time απέναντι στο MasterChef (7,1%). Έτσι 18,7% και πρωτιά πήρε ο Γιώργος Παπαδάκης, στο 12,7% η Φαίη Σκορδά και στο 12,7% το μεσημβρινό δελτίο του σταθμού. Στο 17,9% το “Ρουκ Ζουκ” που ήταν και το μεγαλύτερο ποσοστό του σταθμού. Στο 12,5% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενώ 13,4% έφερε το Live Tonight του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 11,3%

ALPHA

Απογοητευτικά τα νούμερα του καναλιού που έπεσε στην πέμπτη θέση, με το μεγαλύτερο ποσοστό της ημέρας στο δυναμικό κοινό να προέρχεται και πάλι από την Ελένη Μενεγάκη (14,5%). Στο 13,1% η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο 9,6% το “Εκτός γραμμής”, στο 9,2% το μεσημβρινό δελτίο, στο 10% το Deal ενώ 10,5% πήρε το βραδινό δελτίο ειδήσεων.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 8%

MEGA

Έκανε την έκπληξη το κανάλι καταφέρνοντας να τερματίσει τρίτο και με πολλές διψήφιες επιτυχίες, με πρώτη και καλύτερη το 17,1% του “Ντόλτσε Βίτα” μεταξύ 12 παρά δέκα και μία παρά δέκα (όταν δηλαδή είναι σε πλήρη εξέλιξη οι πρωινές εκπομπές). Ανεβασμένος και ο Νίκος Ευαγγελάτος με το Live News να σημειώνει ποσοστό 15,7% στο δυναμικό κοινό ενώ στα καλά ποσοστά εντάσσονται το 14,9% του βραδινού “Παρά πέντε” το 15,4% του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων και το 11,4% των “Δύο ξένων” στην απογευματινή ζώνη.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 10,5%

STAR

Παραξενιές έδειξε το δυναμικό κοινό που είδε σε ποσοστό 16,7% την πρωινή επανάληψη του Shopping Star αλλά έδωσε 11,6% στους “Κου Κου”, 8,8% στη Ζήνα Κουτσελίνη και 13,3% στον Ντετέκτιβ Μονκ. Το απογευματινό Shopping Star τα πήγε εξαιρετικά με 20,3% όπως και ο “Τροχός της τύχης” με 17,8%και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με 20,4%. Το MasterChef κυριάρχησε για άλλη μια βραδιά στην prime time με 44,5% ενώ 15,7% πήρε η late night ταινία “Μαχητές του θρόνου”.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 21,4%

ΣΚΑΪ

Με 12,6% ξεκίνησε τη μέρα το “Σήμερα” για να περάσει στο 13,7% των “Αταίριαστων που πέρασαν πρώτοι στη ζώνη προβολής τους. Στο 14,7% το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, στο 10,1% η απογευματινή εκπομπή “Εξελίξεις live” ενώ 11,4% έκανε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 8,7%

OPEN

Το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων ξεχώρισε στα νούμερα του καναλιού κάνοντας 10%. Στο 9,1% το “Ώρα Ελλάδος”, στο 9,2% το “Ευτυχείτε”, ενώ 8,8% πήρε η μεταμεσονύκτια προβολή του Criminal Minds.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 6,2%