Τζώνη Καλημέρης: Επιβεβαίωσε τις αλλαγές στο TV Queen – «Είπε κάτι ο Νίκος Κοκλώνης και είχε πολύ δίκιο…»
Τηλεόραση

Τζώνη Καλημέρης: Επιβεβαίωσε τις αλλαγές στο TV Queen – «Είπε κάτι ο Νίκος Κοκλώνης και είχε πολύ δίκιο…»

Τζώνη Καλημέρης: Επιβεβαίωσε τις αλλαγές στο TV Queen – «Είπε κάτι ο Νίκος Κοκλώνης και είχε πολύ δίκιο…»

Η Κατερίνα Ζαρίφη τον έβαλε στο πλατό της να μιλήσει για την πρεμιέρα του ριάλιτι

Ο Τζώνη Καλημέρης μίλησε για την πρεμιέρα του TV Queen στην Οδό Ζαρίφη και επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο πλατό όπως εξήγγειλε το πρωί ο Νίκος Κοκλώνης στο Πρωινό.

«Είπε κάτι ο Νίκος και είχε πάρα πολύ δίκιο, μόνο η Barking Well θα μπορούσε να βγάλει ένα τηλεοπτικό σόου με εγκλεισμό μόνο σε 20 μέρες, από την επιλογή των κοριτσιών, το σπίτι, το πλατό. Είναι λογικό να είχαμε κάποια προβλήματα αλλά θα πω “chapeau”, βγάζω το καπέλο.

Θα βγούνε 2-3 ταλεντάκια από εκεί μέσα. Είναι μερικά κορίτσια που το έχουν χωρίς να είναι εκπαιδευμένες.

Είναι λίγο κατάρα, όποιον αποκαλούμε “Μενεγάκη” καταστρέφεται» είπε και διευκρίνισε ότι «έχει δύο κρεβατοκάμαρες το σπίτι, δεν είναι μόνο η μία που είδαμε στα πλάνα» απαντώντας σε σχόλια ότι δεν φτάνουν τα κρεβάτια.

«Δεν θα είναι αυτό το πλατό μας»

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλώντας νωρίτερα στο Πρωινό θέλησε να απαντήσει στα σχόλια που έγιναν για την πρεμιέρα του TV Queen.

«Είχε λάθη το TV Queen. Έγινε τεράστια προσπάθεια μέσα σε 20 μέρες για βγει το reality. Πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης βγαίνει μέσα σε 20 μέρες ένα reality εγκλεισμού. Καμία εταιρεία παραγωγής δεν θα μπορούσε να το κάνει τόσο γρήγορα», εξήγησε.

«Δεν είναι το κανονικό μας πλατό αυτό που είδατε. Φυσικά είναι το πλατό που έχουμε για τις οντισιόν. Το TV Παρουσιάστε, αν θυμάστε καλά, δεν είχαν καν πλατό», τόνισε.

«Ο Κοκλώνης δεν κάνει τσουρούτικες παραγωγές. Αυτή τη στιγμή όμως μιλάμε για την επόμενη παρουσιάστρια, το αν είναι ικανή ή όχι θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια. Όμως δεν πρέπει ο παρουσιαστής να έχει λαμπερό πλατό, εμείς θα έχουμε, πρέπει να έχει άλλα εφόδια. Όταν ξεκινήσατε έχετε κάνει εκπομπές που ήταν μικρότερες κι από ένα τραπέζι», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Κοκλώνης: Η παρέμβασή του στο Πρωινό – «Μόνος του το έκανε αυτό το σχόλιο ο Ψινάκης, δεν το γνωρίζαμε»