Τζώνη Καλημέρης: «Πιστεύω ότι ήξεραν από πριν για την υποψηφιότητα Μελέτη, απλώς δεν είχε διαρρεύσει»
Τηλεόραση

Τζώνη Καλημέρης: «Πιστεύω ότι ήξεραν από πριν για την υποψηφιότητα Μελέτη, απλώς δεν είχε διαρρεύσει»

Τζώνη Καλημέρης: «Πιστεύω ότι ήξεραν από πριν για την υποψηφιότητα Μελέτη, απλώς δεν είχε διαρρεύσει»

Ο διευθυντής του Open σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα που συζητιούνται - Τι είπε για Αρναούτογλου και Μενεγάκη;

Ο διευθυντής προγράμματος του Οpen, Τζώνη Καλημέρης, ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Ζαρίφη και μίλησε μεταξύ άλλων και για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που συζητιούνται.

Όσα είπε για Μελέτη, Μενεγάκη, Μικρούτσικο και Αρναούτογλου

Μιλώντας για το κόψιμο της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε μια άλλη άποψη:

«Η άποψή μου είναι ότι είχε γίνει κάποια κουβέντα σοβαρή για τη μεταπήδησή της στην πολιτική, και αναγγείλανε αυτή την ημερομηνία για να μην πουν πριν το πει ο πρωθυπουργός ότι η Ελεονώρα θα μεταπηδήσει.

Μου είναι και εμένα δύσκολο να πιστέψω ότι αποφασίσαν ότι 11 Μαΐου κόβεται από τώρα. Εγώ πιστεύω ότι το ήξεραν από πριν, απλώς δεν είχε διαρρεύσει όπως του Αυτιά, που τον καθυστέρησε πάρα πολύ ο πρωθυπουργός για να συνεχίσει την εκπομπή.

Εάν εκλεγεί η Ελεονώρα – γιατί είναι περίεργες αυτές οι εκλογές- μπορεί να προσφέρει».

«Δεν ξέρω αν έχουν γίνει κουβέντες. Όταν μετακινήθηκε μεσημέρι ήταν για άλλους λόγους. Ο φυσικός χώρος της Ελένης είναι το πρωινό αλλά αυτή τη στιγμή κάνει πρωινό η Μπάρκα με επιτυχία και το να συζητάμε για την Ελένη ενώ είναι στον αέρα, είναι άκομψο» είπε για την Ελένη Μενεγάκη.

«Έχουμε σχεδόν κοινή πορεία. Όταν μπήκα στην τηλεόραση εκείνος έκανε ραδιόφωνο και τον επιλέξαμε από εκεί. Ο Αντρέας είναι… Μεγαλούτσικος. Είναι οπωσδήποτε τηλεοπτικά ευφυής» ανέφερε.

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που θα κάνει και τρίτη εκπομπή ανέφερε ότι «Ο Γρηγόρης έχει το “χτύπημα” της τηλεόρασης. Εγώ στη θέση του δεν θα το έκανα για να ξεκουραστώ λίγο!».

Σε σχέση με τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι είπε: «Πιστεύω ότι σίγουρα θα περάσει στον τελικό, ελπίζω να μπει στην 6άδα. Αυτό που βρήκα κακό ήταν το videoclip».

 Διαβάστε ακόμα:

Τζώνη Καλημέρης: «Είναι η δυσκολότερη σεζόν από καταβολής ιδιωτικής τηλεόρασης»