Βασίλης Λέκκας: «Ό,τι έγινε έχει να κάνει με μένα και τον Μάνο Χατζιδάκι. Δεν μετανιώνω για τίποτα»
Τηλεόραση

Βασίλης Λέκκας: «Ό,τι έγινε έχει να κάνει με μένα και τον Μάνο Χατζιδάκι. Δεν μετανιώνω για τίποτα»

Βασίλης Λέκκας: «Ό,τι έγινε έχει να κάνει με μένα και τον Μάνο Χατζιδάκι. Δεν μετανιώνω για τίποτα»

Όσα είπε στην εκπομπή, Στούντιο 4

Καλεσμένος στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε ο Βασίλης Λέκκας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που είχε με τον Μάνο Χατζιδάκι.

Όπως ανέφερε, μέχρι και σήμερα δεν έχει μετανιώσει για τίποτα, ωστόσο, ερμηνεύει κανονικά τα δικά του τραγούδια στις συναυλίες του.

«Δεν ξαναμιλήσαμε με τον Μάνο Χατζιδάκι. Δεν τίθεται θέμα να μετανιώσω, όχι. Για να το κλείσω το θέμα, αυτό είναι να κάνει με μένα και τον Μάνο. Αν ξέρει ο καθένας τις λεπτομέρειες, ούτε μετανιώνω. Οι συνεργάτες που έκανα ό,τι έκανα ήταν πολύ σπουδαία άτομα. Η υπόθεση Σπάθας, η υπόθεση Σώκρατες ήταν ένα τεράστιο κεφάλαιο. Η Σώκρατες ήταν μέλη της κοινής ορχήστρας του Χατζιδάκι και του Θεοδωράκη. Μονίμως του έλεγα “ευχαριστώ”. Δεν είχε λόγο ο Σαββόπουλος να μην μου μιλάει. Είχε τον δικό του τρόπο να αντιμετωπίσει τον Χατζιδάκι και τον Θεοδωράκη. Εμείς ήμασταν οικογένεια! Ήταν ωραίο που έγινε. Ήταν ωραίο που είχαμε και τις κόντρες με τον Μάνο.

Τη στιγμή που τσακώθηκα σοβαρά μαζί του δεν τη μετάνιωσα. Είμαι εγώ και ο Μάνος στο γεγονός, κανείς άλλος! Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι πέθανε αλλά δεν πήγα στην κηδεία. Με τηλεφώνησε μια γνωστή μου και μου είπε “Έφυγε ο Μάνος”. Και η πρώτη φράση που είπα ήταν “Τώρα έπεσαν οι άμυνες. Μιας κοινωνίας που είχε στηρίγματα πνευματικά που ένα μεγάλο από αυτά έφυγε”. Όχι δεν μου λείπει. Δεν θέλω να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία με τα πρόσωπα που έχω χάσει. Υπάρχει ένας διάλογος μέσα από τις εμπειρίες. Σε μια άλλη διάσταση, τα πρόσωπα αυτά είναι εδώ, τα κουβαλάω. Όταν ανεβαίνω στην σκηνή να τραγουδήσω αυτό το ρεπερτόριο νιώθω την παρουσία αυτών των ανθρώπων».

Διαβάστε επίσης

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Η Όλγα μαθαίνει την αλήθεια και καταδίδει τη Δωροθέα