Βασίλης Μίχας: «Πέρασα κάποιες διατροφικές διαταραχές για τις οποίες έχω μερίδιο ευθύνης, αλλά…»
Τηλεόραση

Βασίλης Μίχας: «Πέρασα κάποιες διατροφικές διαταραχές για τις οποίες έχω μερίδιο ευθύνης, αλλά…»

Βασίλης Μίχας: «Πέρασα κάποιες διατροφικές διαταραχές για τις οποίες έχω μερίδιο ευθύνης, αλλά…»

Όσα είπε για τον ρόλο του στη Γη της ελιάς και τις αντιδράσεις του κόσμου

Στην εκπομπή, Ελένη, παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Μίχας και μιλά για τον ρόλο του στη Γη της ελιάς αλλά και τις διατροφικές διαταραχές που έχει περάσει.

«Μετά το ποδόσφαιρο, δεν ήξερα τι να κάνω και πώς να κινηθώ επαγγελματικά. Το πρώτο πράγμα που προέκυψε ήταν το μόντελινγκ. Με είδε μία φωτογράφος, έκανα το πρώτο μου τεστ, πήγα στο Μιλάνο και το ένα έφερε το άλλο.

Πέρασα κάποιες διατροφικές διαταραχές για τις οποίες έχω μερίδιο ευθύνης, αλλά όταν ένα πρακτορείο σου ζητάει να αδυνατίσεις, δεν είναι όλα στο χέρι σου. Το γεγονός ότι δε μίλησα σε κάποιον ειδικό ήταν δικό μου θέμα. Το σωστό θεωρώ πως είναι να μιλάνε οι άνθρωποι, είτε πρόκειται για μία ψυχολογική δυσφορία, είτε μία διατροφική διαταραχή, οτιδήποτε.

Δεν σε κάνει λιγότερο άντρα αν μιλάς, αν επικοινωνείς.

Επειδή έβλεπα πολύ ωραία παιδιά στο μόντελινγκ, αναζητούσα τι με κάνει να ξεχωρίζω. Ήθελα να βρω τη ρευστότητα των πραγμάτων και αυτό το βρήκα στην υποκριτική. Έρχεσαι σε επαφή με το σώμα σου, με τα συναισθήματά σου, με την αναπνοή σου, με απλά πράγματα… Κάπως συνδέεσαι περισσότερο μ’ εσένα.

Μικρός βοηθούσα τον πατέρα στην οικοδομή. Θυμάμαι κάθε πρωί σταματάγαμε στον φούρνο και μετά πηγαίναμε για δουλειά. Μιλούσαμε με τους μάστορες κι αυτό μου άρεσε.

Χαίρομαι που είμαι μέρος της Γης της ελιάς. Είμαι σε μια επιτυχημένη σειρά, τη βλέπει πολύς κόσμος, παίρνουμε πολλή αγάπη. Στον δρόμο, βέβαια, με σταματάνε και μου λένε “ντροπή σου”. Εδώ η μητέρα μου μού λέει ότι “δεν είσαι καλός, δεν σε θέλω” και της λέω “Μάνα, έργο είναι”».

Διαβάστε επίσης

Βασίλης Μίχας: «Με απασχολεί γιατί με ρωτάνε για την καταγωγή μου. Αν ήμουν από την Ελβετία…»