Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Μπροστά από μία κάμερα μπορεί να ξεφύγει κάτι και να μην σε αντιπροσωπεύει»
Τηλεόραση

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Μπροστά από μία κάμερα μπορεί να ξεφύγει κάτι και να μην σε αντιπροσωπεύει»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Μπροστά από μία κάμερα μπορεί να ξεφύγει κάτι και να μην σε αντιπροσωπεύει»

Η σχέση του με τη Λίνα Πρίντζου και όσα είπε με αφορμή τις αντιδράσεις κατά του Πάνου Βλάχου

Περί επιτυχίας και αποτυχίας μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο Καλύτερα δε γίνεται διαχωρίζοντας το αίσθημα ανάλογα σε ποιο μέσο παίζει, την τηλεόραση ή το θέατρο.

«Θα πονούσε περισσότερο η αποτυχία στο θέατρο γιατί η τηλεοπτική επιτυχία δεν εξαρτάται μόνο από εσένα, είναι πιο ομαδικό άθλημα και υπάρχουν πιο πολλοί παράγοντες  που μπορούν να φέρουν την αποτυχία».

«Στο θέατρο μπορείς να προετοιμαστείς ώστε να το παλεύεις και ακόμα στην αποτυχία, ακόμα και με 10 θεατές έχουμε μάθει να παίζουμε».

Σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε για τη σχέση του με τη Λίνα Πρίντζου είπε :

«Με τη Λίνα κοντεύουμε τα 15 χρόνια μαζί και γελάμε ακόμα, έχουμε χιούμορ. Δεν ακολουθούμε τα στάνταρ μίας σχέσης, να θυμηθούμε επετείους, γενέθλια, γιορτές. Το δώρο θα το πάμε να το αγοράσουμε μια οποιαδήποτε ημέρα».

«Μία σχέση είναι ένα κοινό ταξίδι δύο ανθρώπων. Έχουμε αποφασίσει να είμαστε σε αυτό το ταξίδι στο ίδιο βαγόνι παρέα. Από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι είμαστε εγκλωβισμένοι σε μία ζωή, δεν είναι μία υπογραφή γάμου που πάει να πει ότι φυλακιστήκαμε. Ο καθένας έχει την ελευθερία του να ζει τη ζωή του είτε μαζί είτε χώρια. Μπορεί να πάει κάπου και εγώ να μην είμαι εκεί».

Όσον αφορά τις πρόσφατες αντιδράσεις για τον Πάνο Βλάχο ο αγαπημένος ηθοποιός σχολίασε τα εξής:

«Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που πρέπει να το τροφοδοτείς συνέχεια με αληθινά πράγματα ή να χτίσεις τα θέματα. Δεν είναι τόσο σοβαρά κάποια πράγματα… Αλλά πόσο σοβαρό είναι ένα θέμα για να του δώσουμε τόσο μεγάλη σημασία. Νομίζω ότι δεν αξίζει ούτε καν να το συζητήσουμε.

Ο καθένας έχει την πορεία του σαν καλλιτέχνης κρίνεται γι΄αυτό. Δεν μιλάω για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν είσαι μπροστά από μία κάμερα μπορείς να πεις και να ξεφύγει κάτι και να μην σε αντιπροσωπεύει και πλήρως. Όλα εξαρτώνται από τον σεβασμό που πρέπει να έχουμε απέναντι στον εαυτό μας και στους άλλους».

Διαβάστε επίσης

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Έχω φτιάξει ασπίδα απέναντι στον βομβαρδισμό των social media και των ειδήσεων»