Βάσω Λασκαράκη: «Επειδή με ρωτάνε όλοι για τα νούμερα τηλεθέασης, θα τα δω»
Τηλεόραση

Βάσω Λασκαράκη: «Επειδή με ρωτάνε όλοι για τα νούμερα τηλεθέασης, θα τα δω»

Βάσω Λασκαράκη: «Επειδή με ρωτάνε όλοι για τα νούμερα τηλεθέασης, θα τα δω»

Όσα είπε στη Μαρία Μπακοδήμουν λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της

Καλεσμένη στην εκπομπή, Γειά σου, βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της, Break.

Η ηθοποιός αναλαμβάνει για πρώτη φορά τον ρόλο της παρουσιάστριας, με την εκπομπή να ξεκινά στις 15:10 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

«Νιώθω λίγη αγωνία αλλά είμαι καλά. Νιώθω μια γλυκιά ανυπομονησία. Όταν μου έκαναν την πρόταση είπα “όχι”. Και εκεί που το σκεφτόμουν, λέω “Γιατί είπα όχι;”.

Μετά είπα ας το ξανασκεφτώ αφού φέτος θα κάνω μόνο θέατρο. Ήταν μια κατάλληλη συγκυρία, η κατάλληλη στιγμή. Είναι πιο ομαλή η αρχή.

Το σκέφτηκα και εγώ κάπως έτσι, είναι κάτι που μου ταιριάζει αυτό που μου πρότειναν. Πιο κοντά σε εμένα και μου ταίριαξε περισσότερο από όσα μου έχουν προτείνει άλλες φορές.

8:49 βγαίνουν τα νούμερα; Δεν ήθελα να το ξέρω! Επειδή με ρωτάνε όλοι, έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Φαντάζομαι θα τα μάθω, θα τα δω. Δεν θέλω να το σκέφτομαι».

«Είμαι λίγο υστερική νοικοκυρά. Τα OCD έχω αρχίσει να τα ξεπερνάω. Αφού πριν ήρθα και είχα τακτοποιήσει όλα μου τα καλλυντικά. Στο σπίτι δεν καταλάβαινες ότι υπάρχει παιδί. Έχω βίντεο που η Εύα τακτοποιεί όλα της τα παιχνίδια.

Στο σπίτι μαγειρεύει πιο πολύ ο Λευτέρης και η μαμά μου κάποια μαμαδίστικα. Τρώμε τα πάντα, δεν έχουμε πρόβλημα!

Η Εύα θα γίνει 10 χρονών τον Νοέμβριο. Συγκινήθηκα που ήρθε η Εύα στην πρεμιέρα μου. Όλα αυτά τα χρόνια που δεν ήμουν στο θέατρο, είχα πολύωρα γυρίσματα για την τηλεόραση. Ήταν μια κρυφή υπόσχεση η επιστροφή μας στο θέατρο.

Γελούσε αλλά επειδή παθαίνω κάτι υστερίες λόγω του ρόλου του, μου είπε “Δεν θα διαφέρεις και πολύ από όταν παίζουμε παντομίμα”.

Για την εκπομπή μου είπε “Δεν είπες ότι θα κάνεις μόνο θέατρο;”. Της είπα ότι δεν θα λείπω πολλές ώρες, μου κάνει τον έλεγχο. Είναι διεκδικητική.

Δεν ξέρω αν θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, θα δούμε!».

«Ήταν κάτι πολύ παράξενο γιατί γνωριστήκαμε κάτω από περίεργες συνθήκες. Γνωριστήκαμε κατά λάθος σε μια παρέα όταν ήμασταν ακόμη στους γάμους μας. Μετά για 1,5 χρόνο δεν είχαμε συναντηθεί ξανά. Όταν συναντηθήκαμε ξανά δεν υπήρχε τίποτα ίδιο στη ζωή μας.

Η μεγαλύτερή μου ιδιοτροπία είναι όταν πεινάω, χάνω τον έλεγχο, γκρίνια. Πάντα θα βρει να φτιάξει κάτι ακόμη και αν έχουμε δυο πράγματα».

Διαβάστε επίσης

Βάσω Λασκαράκη: Έγινε 44 και το γιόρτασε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο