Βίκυ Φλέσσα: «Είμαι εγγονοϋπάλληλος πλήρους απασχολήσεως»
Τηλεόραση

Βίκυ Φλέσσα: «Είμαι εγγονοϋπάλληλος πλήρους απασχολήσεως»

Βίκυ Φλέσσα: «Είμαι εγγονοϋπάλληλος πλήρους απασχολήσεως»

Όσα είπε για τον εγγονό της, τον γάμο της στα 18 αλλά και πού πηγαίνει για να ακούει καλά Ελληνικά

Η Βίκυ Φλέσσα μίλησε στο Ηappy Day για τις εκπομπές της, το γεγονός ότι έγινε νωρίς γιαγιά αλλά και την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές.

Η δημοσιογράφος κάνει τη μοναδική, όπως είπε, εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση για τη γλώσσα, το «Σε προσκυνώ γλώσσα» με τον Γεώργιο Μπαμπινιώτη στο κανάλι της Βουλής ενώ έχει σε αναμονή την εκπομπή Στα Άκρα.

«H εκπομπή Στα Άκρα είναι η μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων, ξεκίνησε το 2002. Είναι η ταυτότητά μου, τώρα δεν προβάλλεται, γίνεται αναδιοργάνωση στην ΕΡΤ, ελπίζω να τη συνεχίσω. Μπορεί κάποιοι να σκέφτονται “γιατί αυτή να κάνει δύο εκπομπές και να αμείβεται”. Δεν αμείβομαι στην εκπομπή αυτή, παρέχω αμισθί τις υπηρεσίες μου στην ΕΡΤ. Μου έχουν πει ότι θα ανανεωθεί και θα αρχίσει να προβάλλεται.

Είχα προτάσεις από την ιδιωτική τηλεόραση. Ριάλιτι, να παρουσιάσω. Υπό την έννοια ότι κάνω πολύ ωραίες συνεντεύξεις. Δύο φορές έχω δεχτεί πρόταση. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν μετάνιωσα που είπα όχι. Δεν θεωρώ ότι η δουλειά που κάνω είναι μέσο να κερδίζω χρήματα».

«Ο γιος μου είναι 37 ετών, έχω την τιμή να έχω έναν εγγονό 15 μηνών. Είμαι γεννηθείσα το 1966. Παντρεύτηκα στα 18 και στα 20 απέκτησα τον γιο μου. Τώρα έχουμε τον Λεωνίδα που κάνει τα πρώτα του βήματα και κάθε απόγευμα είμαι εγγονοϋπάλληλος πλήρους απασχολήσεως. Φυσικά θα με αποκαλεί γιαγιά. Μου δείχνει το μάτι του και του λέω “οφθαλμός”. Ο γιος μου μού λέει “είσαι υπερβολική”. Πρέπει διαρκώς να μιλάμε στα παιδιά, να τους διαβάζουμε παραμύθια, να μην τα αφήνουμε σε ησυχία. Η νύφη μου είναι η κόρη που δεν είχα» αναφέρει.

«Ευθύνεται και το διαδίκτυο, η σχέση μας με την τεχνολογία για την κακοποίηση της γλώσσας. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα στην τρίτη κλίση. Δεν υπάρχει άνθρωπος άσφαλτος, υπάρχει αυτή η λέξη, πρέπει να της το πιστώσουμε της Άντζελας Δημητρίου» είπε.

«Το 2019 αποφάσισα να αφήσω τη δημοσιογραφική καρέκλα και να κατέβω στις Ευρωεκλογές, ήταν απόφαση του πρωθυπουργού. Βελτιώθηκα ως άνθρωπος γιατί είχα μια τελειομανία που είδα ότι στην πολιτική αυτό δεν γίνεται» ανέφερε.

Όπως ανέφερε, πηγαίνει κάθε Κυριακή στην εκκλησία διότι μόνο εκεί ακούει «Ελληνικά που χαϊδεύουν τα αφτιά σου» ενώ προσπαθεί να νηστεύει Τετάρτη και Παρασκευή για να κοινωνεί τις Κυριακές. Μάλιστα όταν νηστεύει μπορεί να φάει μόνο μια φέτα ψωμί.