Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: «Στην καραντίνα επαναπροσδιορίσαμε και τη σχέση μας»
Τηλεόραση

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: «Στην καραντίνα επαναπροσδιορίσαμε και τη σχέση μας»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: «Στην καραντίνα επαναπροσδιορίσαμε και τη σχέση μας»

Η αρνητική κριτική, οι διαφορές μεταξύ τους και η αντιμετώπιση της καραντίνας

Καλεσμένοι στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω, ήταν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη και μίλησαν για τη ζωή τους αλλά και την επαγγελματική τους πορεία.

Το ζευγάρι είναι περίπου 30 χρόνια μαζί και όπως εξομολογήθηκαν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Η Έφη Μουρίκη έχει μεγαλύτερη λατρεία για το θέατρο, για αυτό και οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις είναι μετρημένες. Μία χαρακτηριστική είναι από το Κωνσταντίνου και Ελένης που έκανε τη Βίλμα στο επεισόδιο Μαντάμ Ζαΐρα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν και στο πως αντιμετωπίζουν την αρνητική κριτική, το άδειο θέατρο αλλά και το πως βίωσαν την περίοδο της καραντίνας που τα θέατρα δεν λειτουργούσαν.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Η αρνητική κριτική αν είναι ενυπόγραφη και επιχειρήματα, θα τη διαβάσω και μπορεί να μάθω. Όταν είναι ανυπόγραφη και δεν έχει επιχειρήματα, δεν θα δώσω επιχειρήματα. Μπορείς να δεις την παράστασή μας και μπορείς να πεις “είδα την παράσταση και εκεί έκανε λάθος για αυτό και για αυτό”. Αλλά αν πεις “Ο Κυριακίδης είναι καραγκιόζης” δεν θα σε ακούσω. Όσον αφορά την παγωμένη αίθουσα είναι παγωμένη, οφείλεις να την ζεστάνεις».

Έφη Μουρίκη: «Όταν είχε γράψει ένας κριτικός ένα αρνητικό του είπα ότι αυτό που έγραψε ισχύει. Και με βοήθησε. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς ακόμη και 5 άνθρωποι έρθουν στο θέατρο και θα παίξουμε ακόμη καλύτερα. Στον Άμλετ την πρώτη μέρα είχαμε 4 θεατές και μετά πήγαμε φουλ».

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Την απολαύσαμε την καραντίνα. Η πρώτη μας σκέψη είναι ότι υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν να φάνε. Αλλά κατά τ’ άλλα το αντιμετωπίσαμε δημιουργικά. Δεν καθόμαστε ποτέ. Διαβάζαμε, συζητήσαμε, κάναμε πολλά σχέδια. Επαναπροσδιορίσαμε πράγματα και στη σχέση, κάναμε συζητήσεις που δεν είχαμε κάνει. Κάναμε και βόλτες με φίλους, μας έκανε καλό. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες. Είμαι παρορμητικός και η Έφη κάνει πολλή σκέψη».

Έφη Μουρίκη: «Ο Βλαδίμηρος βιάζεται πιο πολύ, εγώ θέλω χρόνο».

Διαβάστε επίσης

Ο Γιατρός – Twitter: «Δραματικός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, απλά “το κάτι άλλο”!»