Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπράντ: «Τσακωνόμαστε 47 φορές τη μέρα. Φεύγουν μαξιλάρια..»
Τηλεόραση

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπράντ: «Τσακωνόμαστε 47 φορές τη μέρα. Φεύγουν μαξιλάρια..»

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπράντ: «Τσακωνόμαστε 47 φορές τη μέρα. Φεύγουν μαξιλάρια..»

Όσα εξομολογήθηκαν για τη μεταξύ τους σχέση αλλά και τους γιους τους

Στην εκπομπή, The Break, μίλησαν η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στις οικογενειακές τους στιγμές.

Χ.Χ: «Τρυφερότητα; Μας έχεις ακούσει να τσακωνόμαστε; 47 φορές τη μέρα, σκοτωνόμαστε. Μαξιλάρια, “φύγε από δω”, “γιατί μου μιλάς έτσι;”. Και προσπαθώ να την πείσω ότι η διαφωνία δεν είναι τσακωμός. Ανεβαίνουν οι τόνοι, της κυρίας.

Ήρθε μια στιγμή στη ζωή μου που γύρισε μέσα μου κάτι και λέω έχω κάνει τα πάντα, έχω ζήσει 5 ζωές. Στεναχωριέμαι που δεν το έκανα νωρίτερα. Ξέρεις τι σημαίνει να κάνεις τα ίδια πράγματα και να έχεις δύο κοσμήματα δίπλα σου; Είναι σαν να φοράς δύο διαμάντια και θες να το δείξεις».

Α.Μ: «Τέλεια οικογένεια προφανώς και δεν είμαστε. Κανείς δεν είναι φαντάζομαι. Τα αρνητικά δεν θέλει κανείς τα προωθεί προς τα έξω».

Χ.Χ: «Το βράδυ ξυπνάω πρώτος μόλις ακούσω λίγο το μωρό να κλάψει. Σαν οικογένεια τρώμε κάθε μέρα στις 13:30».

Α.Μ: «Σαν μπαμπάς είναι όλο το fun, οι βόλτες, η χαρά του παιδιού. Ό,τι τρέλα μπορείς να φανταστείς θα το κάνει με τα παιδιά. Εγώ είμαι πιο πολύ το να κρατάω το πρόγραμμα στο σπίτι. Πόσες φορές έχουν γυρίσει και ο Χρήστος είναι με γλυφιτζούρι στο χέρι ενώ είμαστε έτοιμοι για ύπνο».

Χ.Χ: «Ό,τι λάθη έχει κάνει ο πατέρας μου προσπαθώ να μην τα κάνω. Ο πατέρας μου δεν έπαιζε μαζί μου! Τα πιτσιρίκια από το πρώτο λεπτό μου δίνουν έναν λόγο για να ζήσω ξανά».

Διαβάστε επίσης

Χάρης Χριστόπουλος: Ποδηλατάδα με τους γιους του στο κέντρο της Αθήνας