Χριστίνα Βίδου: «Αλίμονο αν δεν κοιτάζαμε τα νούμερα τηλεθέασης»
Τηλεόραση

Χριστίνα Βίδου: «Αλίμονο αν δεν κοιτάζαμε τα νούμερα τηλεθέασης»

Χριστίνα Βίδου: «Αλίμονο αν δεν κοιτάζαμε τα νούμερα τηλεθέασης»

Όσα είπε στο Καλύτερα δε γίνεται

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται μίλησε η Χριστίνα Βίδου και αναφέρθηκε στην πορεία της στο ελεύθερο ρεπορτάζ, στην παρουσίαση, αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης.

«Αλίμονο αν δεν κοιτάζαμε τα νούμερα τηλεθέασης, αλίμονο αν δεν μας ενδιέφεραν, αλίμονο αν δεν βλέπαμε στο τέταρτο τι έχει πάει καλά και τι δεν έχει πάει καλά. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε έχοντας πάντα στο μυαλό μας τι θέλει ο κόσμος. Κάποια πράγματα και κάποια θέματα τον ενδιαφέρουν, κάποια άλλα δεν τον ενδιαφέρουν.

Για αυτούς όμως δουλεύουμε. Άμα γυρίσω την πλάτη σε αυτό είναι σαν να γυρίζω την πλάτη και στους ίδιους τους τηλεθεατές» εξήγησε.

«Δεν ήμουν καθόλου παιδί της τηλεόρασης, με εντυπωσίαζε όμως πάρα πολύ ο τρόπος που μιλάνε σε αυτήν. Ήταν η Λιάνα Κανέλλη, η οποία είχε έναν εξαιρετικό λόγο, οπότε καθόμουν και παρακολουθούσα.

Έκανα πάρα πολύ ελεύθερο ρεπορτάζ, ήμουν ελευθερατζού. Κάλυπτα πλημμύρες, πυρκαγιές, επεισόδια στον αέρα».

«Δεν με έχει δυσκολέψει τίποτα, όσο περίεργο κι αν φαίνεται αυτό. Μπαίνεις και δεν αφήνεις τίποτα να σε επηρεάσει. Δεν λέω ότι δεν έχω βουρκώσει, δεν λέω ότι δεν έχω κομπιάσει αλλά αυτό είναι ελάχιστο και το κρατάς» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χριστίνα Βίδου: «Λόγω πένθους έγινα παχύσαρκη. Για 8 χρόνια δεν ανοίχτηκα και δεν με άγγιξε άνθρωπος»