Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Οι αμοιβές των ηθοποιών έχουν πέσει πάρα πολύ»
Τηλεόραση

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Οι αμοιβές των ηθοποιών έχουν πέσει πάρα πολύ»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Οι αμοιβές των ηθοποιών έχουν πέσει πάρα πολύ»

Στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός και μίλησε για τη διαδρομή του στον χώρο της υποκριτικής

Τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη φιλοξένησε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη με τον γνωστό ηθοποιό να μιλά για την καριέρα του σε θέατρο και τηλεόραση.

«Έχω καταχωρηθεί στο μυαλό των ανθρώπων σαν κωμικός και μου αρέσει αυτό που με αγαπάνε και λένε τι ωραία που γελάμε μαζί σου, απλά δε θέλω να μένω σε αυτό, μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα. Μεγάλη πρόκληση φέτος ήταν ο Οιδίποδας, και για το έργο αλλά κυρίως γιατί θα βρισκόμουν με έναν ηθοποιό που λατρεύω, τον Δημήτρη Καταλειφό. Χρόνια ήθελα να βρεθώ μαζί του και έγινε φέτος και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ».

«Έχουν πέσει οι αμοιβές»

«Ωραίο είναι να γίνονται πράγματα αλλά λείπουν οι κωμωδίες, όλοι το θέλουν αυτό. Δεν είναι εύκολη η κωμωδία, ούτε να γραφτεί, ούτε να παιχτεί. Υπήρξε μια μεγάλη επιτυχία σε δραματικά σήριαλ τα τελευταία χρόνια και αυτό έδωσε αφορμή στις παραγωγές. Το καθημερινό είναι μια μεγάλη παγίδα, το έχω κάνει μια φορά. Είναι πάρα πολύ κουραστικό και πολύ δύσκολο. Τα τελευταία χρόνια, οι αμοιβές των ηθοποιών έχουν πέσει πάρα πολύ και ιδίως με τα καθημερινά, γιατί σου λένε ότι θα πάρεις ένα μηνιάτικο το οποίο πέφτει πάρα πολύ από ό, τι θα έπαιρνες σε ένα επεισόδιο την εβδομάδα».

«Συμφέρει του παράγωγους αυτό, είναι όμως ρίσκο και αυτό φαίνεται και στις φετινές παραγωγές που άρχισαν με μεγάλες προσδοκίες. Το να λες κάτι ωραίο κάθε μέρα επί έναν ολόκληρο χειμώνα, είναι δύσκολο».

Διαβάστε επίσης

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Μην κάνουμε διαχωρισμούς που θέτουν ερωτήματα»