Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Μην κάνουμε διαχωρισμούς που θέτουν ερωτήματα»
TV Gossip

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Μην κάνουμε διαχωρισμούς που θέτουν ερωτήματα»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Μην κάνουμε διαχωρισμούς που θέτουν ερωτήματα»

Όσα είπε για τη σχέση του με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα

Στη RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα.

Ο ηθοποιός βρίσκεται πολλά χρόνια δίπλα στην καλή του φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου, με τη σχέση τους πλέον να είναι οικογενειακή.

«Δόξα τω Θεώ στάθηκα τυχερός. Μην κάνουμε διαχωρισμούς που θέτουν ερωτήματα, εμείς είμαστε μια οικογένεια. Από μικρό παιδί προσπαθούσα να αποφύγω τα κουτάκια και να κάνω αυτό που λαχταρά η καρδιά μου.

Δόξα τω Θεώ τα έχω καταφέρει. Τη Δανάη την ξέρω από τότε που ήταν στην κοιλιά της μάνας της. Είναι μια σχέση αγάπης. Χωρίς αγάπη δεν γίνεται τίποτα», ανέφερε ο ηθοποιός.

Σχετικά με τον έρωτα και αν έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή του, απάντησε: «Η αγάπη είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που έχει κανείς στη ζωή του. Ο έρωτας είναι ένα δόλιο συναίσθημα που σε ανεβάζει στα ύψη και μετά σε κατακρημνίζει τις περισσότερες φορές.

Δεν μου αρέσει να μιλάω θεωρητικά για αυτά, γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να τα ορίζει, να τα καθορίζει και να τα ζει.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι ένας χορτασμένος άνθρωπος από όλα – και από έρωτες και από αγάπες – και αυτό με κάνει να γερνάω χωρίς γκρίνιες, που τις σιχαίνομαι.

Αυτό με κάνει να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους με γενναιοδωρία και αγάπη, ιδίως τους νέους».

Διαβάστε επίσης

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Μου έχει μάθει πολλά πράγματα η Δανάη. Το μυαλό της δεν το έχω ξανασυναντήσει»