Χριστούγεννα: Ποια κανάλια θα μεταδώσουν τη χριστουγεννιάτικη Λειτουργία;
Τηλεόραση

Χριστούγεννα: Ποια κανάλια θα μεταδώσουν τη χριστουγεννιάτικη Λειτουργία;

Χριστούγεννα: Ποια κανάλια θα μεταδώσουν τη χριστουγεννιάτικη Λειτουργία;

Συντονιστείτε για τη χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία

Μια από τις ωραιότερες Λειτουργίες του χρόνου είναι αυτή που τελείται στις εκκλησίες τα Χριστούγεννα και για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν από κοντά, ευτυχώς υπάρχει η τηλεόραση.

Δύο κρατικά κανάλια θα μεταδώσουν ανήμερα των Χριστουγέννων τη Θεία Λειτουργία.

Η ΕΡΤ3 και η ERT WORLD θα μεταδώσουν απευθείας την Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία από την την καρδιά της Ορθοδοξίας, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023, στις 8 το πρωί.

Σε απευθείας σύνδεση με τον Πάνσεπτο Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Φανάρι, θα παρακολουθήσουμε την κατανυκτική Ακολουθία των Χριστουγέννων, προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου.

Συντονιστείτε στη συχνότητα της ERT WORLD καλωδιακά, δορυφορικά ή διαδικτυακά, μέσα από την πλατφόρμα ERTFLIX.

Λίγο νωρίτερα την ίδια μέρα, στις 6 το πρωί, η  ΕΡΤ2 μεταδίδει, σε απευθείας σύνδεση με τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της εορτής των Χριστουγέννων.

Χριστούγεννα στο Open

Το OPEN πάντα κοντά στις μεγάλες γιορτές της Ορθοδοξίας, ανήμερα Χριστούγεννα, μεταφέρει το μήνυμα της Γέννησης του Θείου βρέφους σε κάθε σπίτι.

Παρακολουθείστε στις 7 το πρωί σε απευθείας σύνδεση από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πολιούχου Θεσσαλονίκης τη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων προεξάρχοντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης, Φιλοθέου.