Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα τηλεόρασης: Τι να δείτε στα κανάλια τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023;
Τηλεόραση

Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα τηλεόρασης: Τι να δείτε στα κανάλια τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023;

Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα τηλεόρασης: Τι να δείτε στα κανάλια τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023;

Ξεχωρίσαμε τα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα σε όλα τα κανάλια για τα Χριστούγεννα

Τι περιλαμβάνει το φετινό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα της τηλεόρασης; Κάναμε μια επιλογή από τις καλύτερες ταινίες και εκπομπές που μπορείτε να απολαύσετε στα κανάλια ανήμερα Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου.

Πολλές είναι οι ταινίες που αφορούν τα παιδιά, κλασικές χριστουγεννιάτικες ενώ υπάρχουν και εξαιρετικές επιλογές για μεγάλους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως εκπομπές έστω και μαγνητοσκοπημένες ειδικά για τη μέρα αυτή θα προσφέρει μόνο η ΕΡΤ1.

ALPHA

8.45 Πρόγευμα στο Τίφανις (Breakfast At Tiffany’s)

Κομεντί αμερικανικής παραγωγής 1961. Μια από τις καλύτερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου που δεν πρέπει να χάσετε! H Χόλι, είναι μια κομψή γυναίκα, που ζει στο Μανχάταν σε ένα διαμέρισμα, παρέα με μια «γάτα χωρίς όνομα». Όταν περνά δύσκολες μέρες, μόνο ένα πράγμα την ηρεμεί, μια επίσκεψη στο εκθαμβωτικό κατάστημα κοσμημάτων Tiffany & Co. Συναντά έναν νεαρό συγγραφέα τον Πωλ, που μόλις έχει μετακομίσει στην πολυκατοικία της και μέσα από την ιδιαίτερη σχέση τους ανακαλύπτουν τον πραγματικό τους εαυτό. Ηθοποιοί: Όντρεϊ Χέπμπορν, Τζορτζ Πέπαρντ, Πατρίσια Νιλ, Μίκι Ρούνεϊ. Σενάριο: Τζορτζ Άξελροντ, βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Τρούμαν Καπότε. Σκηνοθεσία: Μπλέικ Έντουαρντς.

14:45 Μαλλιά Κουβάρια (Tangled)

Περιπέτεια φαντασίας κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2010. Ο Φλιν Ράιντερ, ο πιο ατίθασος αλλά και ο πιο γοητευτικός καταζητούμενος της χώρας, βρίσκει καταφύγιο σε έναν απομονωμένο πύργο μέσα στο δάσος. Ποτέ, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να του περάσει απ’ το μυαλό, ότι μέσα εκεί μπορεί να βρίσκεται μια… «φυλακισμένη» πριγκίπισσα. Η Ραπουνζέλ, όμως δεν είναι μια συνηθισμένη πριγκίπισσα, όπως οι άλλες. Τα χρυσόξανθα μαλλιά της, που διαθέτουν μαγικές ιδιότητες, έχουν μήκος 21 μέτρα! Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, μπροστά στην ασυγκράτητη λαχτάρα της για περιπέτεια και για την ανακάλυψη του κόσμου που απλώνεται έξω από τον πύργο, μέσα στον οποίο την έκλεισε η πανούργα μητέρα της, Γκόθελ, αφότου την έκλεψε μωρό ακόμα από τους βασιλείς γονείς της. Ο Φλιν δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Η Ραπουνζέλ δεν έχει υπομονή να παραμένει φυλακισμένη. Σύντομα, το απίθανο δίδυμο αποφασίζει να σπάσει τους φραγμούς και τα εμπόδια. Το ταξίδι προς το άγνωστο αρχίζει. Ο δρόμος για την ελευθερία όμως, επιφυλάσσει εκπλήξεις, απρόοπτα, ατυχίες. Για το λόγο αυτό όμως επιφυλάσσει και πολύ, μα πάρα πολύ, χιούμορ…

22.45 Η πρόταση (The Proposal)

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2009. Όταν η Μάργκαρετ, ακριβοπληρωμένο στέλεχος σε εκδοτικό οίκο, έρχεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να χάσει την άδεια παραμονής της στις Ηνωμένες Πολιτείες για να “επαναπατριστεί” στον Καναδά, αποφασίζει μέσα στην απόγνωσή της να δηλώσει αρραβωνιασμένη με τον Άντριου, τον ανυποψίαστο βοηθό της που ταλαιπωρεί καθημερινά για χρόνια. Ο Άντριου δέχεται να συμμετάσχει στην απάτη υπό την προϋπόθεση ότι θα επισκεφτούν την Αλάσκα, όπου η Μάργκαρετ θα γνωρίσει τα ιδιότροπα “πεθερικά” της. Σαν να μην της έφταναν οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει, τα νέα ξεκαρδιστικά εμπόδια που θα προκύψουν, θα βγάλουν τη Μάργκαρετ όχι μόνο έξω από τα νερά της, αλλά και εκτός εαυτού… Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Ράιαν Ρέινολντς, Μαίρυ Στίνμπεργκεν, Μπέτι Γουάιτ. Σενάριο: Πιτ Κιαρέλι. Σκηνοθεσία: Αν Φλέτσερ.

MEGA

08:30 Ο γιος του Άι Βασίλη

Οι παραγωγοί του “Οι κότες το ‘σκασαν” κεντάνε πάλι και φτιάχνουν μια ιστορία για μικρούς και μεγάλους που κέρδισε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων. Ο γιος του Αϊ Βασίλη θα κάνει τα πάντα για να παραδοθεί ένα δώρο σ’ ένα παιδάκι προσπαθώντας να διορθώσει το λάθος του αρμόδιου τμήματος του Βόρειου Πόλου.

Με τις φωνές των: Μανώλη Γιούργου, Κώστα Δαρλάση, Μαρίας Ζερβού, Βασίλη Μηλιού

 00:10 Χριστούγεννα με το ζόρι

Πόσο όμορφα θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς τα… Χριστούγεννα; Ο Λούθερ και η Νόρα Κρανκ, μπουχτισμένοι από το “πανηγύρι” των Χριστουγέννων, αποφασίζουν να περάσουν τις γιορτές στην Καραϊβική. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο! Την τελευταία στιγμή, η κόρη τους αποφασίζει να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί τους, στο σπίτι, μαζί με τον νέο της αρραβωνιαστικό. Οι Κρανκ πρέπει τώρα να δημιουργήσουν εορταστική ατμόσφαιρα… στο παρά πέντε! Και έχουν μόνο 12 ώρες στη διάθεσή τους…
Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Τζέιμι Λι Κέρτις (Ένα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα, Αληθινά ψέματα), ο Τιμ Άλεν (Ο Άγιος Βασίλης μου 1&2, Από τη μια ζούγκλα στην άλλη) και ο Νταν Ακρόιντ (Οι ατσίδες με τα μπλe, Γκόστμπάστερς , Πολυθρόνα για δύο).

OPEN

20.00 Θαύμα στο Μανχάταν

Αντίθετα από τα παιδιά της ηλικίας της, η εξάχρονη Σούζαν είχε πάντα αμφιβολίες αν τελικά ο Άι Βασίλης είναι πράγματι υπαρκτό πρόσωπο. Η μητέρα της, είχε φροντίσει από πολύ νωρίς, να της αποκαλύψει το «μυστικό» του ασπρομάλλη με το έλκυθρο, οπότε η Σούζαν ήξερε, ότι δεν μπορεί να περιμένει κάποιο δώρο με τρόπο μαγικό. Στη διάρκεια όμως μιας χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, μια αναπάντεχη συνάντηση θα της δώσει την ευκαιρία να λάβει το σπουδαιότερο δώρο της ζωής της, έτσι όπως δεν το είχε φανταστεί ποτέ…

Βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του 1947, ένα μαγικό ταξίδι στο… θαύμα που θεωρείται πλέον κλασσική για μικρούς και μεγάλους.

Σκηνοθεσία: Λες Μέιφιλντ, Σενάριο: Τζον Χιουζ, Τζορτζ Σίτον, Βαλεντάιν Ντέιβις. Πρωταγωνιστούν: Ρίτσαρντ Σ. Ατένμπορο, Ελίζαμπεθ Πέρκινς, Ντίλαν ΜακΝτέρμοτ, Μάρα Γουίλσον, Τζέιμς Ρέμαρ

STAR

15.30 Το Ξωτικό Των Χριστουγέννων (Elf)

Το πρόγραμμα μεταδίδεται με υπότιτλους.

Κωμωδία φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2003. Ο Μπάντι ήταν ακόμη μωρό στο ορφανοτροφείο, όταν είχε καταφέρει να… χωθεί στο σάκο του Άγιου Βασίλη και να ταξιδέψει μαζί του μέχρι τον Βόρειο Πόλο! Μεγαλωμένος ανάμεσα στα ξωτικά, ο Μπάντι, όταν ενηλικιώνεται, παίρνει άδεια από τον Άγιο Βασίλη να ταξιδέψει μέχρι τη μακρινή Νέα Υόρκη, για να ανακαλύψει εκεί τον βιολογικό του πατέρα. Όμως, ο τελευταίος, που ονομάζεται Γουόλτερ Χομπς, είναι δύστροπος, τσιγκούνης, αυταρχικός και ούτε που γνωρίζει για την ύπαρξη του Μπάντι. Ο Μπάντι καταφθάνει στη Νέα Υόρκη και εκεί συνειδητοποιεί πως κανένας δεν πιστεύει πια στο Πνεύμα των Χριστουγέννων. Έτσι αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να χαρίσει το γέλιο και την ελπίδα στους συνανθρώπους του… Παίζουν: Γουίλ Φέρελ, Τζέιμς Κάαν, Έντουαρντ Άσνερ, Μέρι Στινμπέργκεν. Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό. Διάρκεια: 86′.

17:30 Ο Αδελφός Του Άι Βασίλη (Fred Claus)

Το πρόγραμμα μεταδίδεται με υπότιτλους.

Χριστουγεννιάτικη κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2007. Πρόκειται για μια διασκεδαστική και τρυφερή κωμωδία με κεντρικούς ήρωες τον Φρεντ Κλάους, τον αδελφό τού Αϊ Βασίλη, γνωστού και ως Σάντα Κλάους. Μεγαλωμένος στη σκιά του αδελφού του Νικ, o Φρεντ αποβάλει τη γιορτή των Χριστουγέννων από μέσα του και γίνεται στρυφνός. Κάποια στιγμή, όμως, έναν μαγικό Δεκέμβρη, όπου ο Φρεντ βρίσκεται στο Βορρά, έχοντας ταξιδέψει πρώτη θέση με τάρανδο, συνειδητοποιεί ότι ο αδελφός του ο Νικ, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, όταν ένας επιτήδειος προσπαθεί να ακυρώσει τα Χριστούγεννα μια για πάντα! Παίζουν: Βινς Βον, Πολ Τζιαμάτι, Κάθι Μπέιτς, Κέβιν Σπέισι, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Ρέιτσελ Βάις, Ελίζαμπεθ Μπανκς. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ντόμπκιν. Διάρκεια: 103′.

21:00 Ο Γκριντς (Dr. Seuss’ The Grinch)

Το πρόγραμμα μεταδίδεται μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά.

Η ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη, που αποφασίζει να κλέψει τα Χριστούγεννα, αλλά τελικά «μαλακώνει» χάρη στην παρέμβαση του γενναιόδωρου πνεύματος ενός νεαρού κοριτσιού. Αστείο, τρυφερό και οπτικά μοναδικό, η ταινία αφηγείται μια παγκόσμια ιστορία για το πνεύμα των Χριστουγέννων και την ακατανίκητη δύναμη της αισιοδοξίας. Ο Γκριντς, ζει μοναχικά μέσα σε μια σπηλιά, με μόνη συντροφιά τον πιστό του σκύλο Μαξ. Εφοδιασμένος με εφευρέσεις και αντικείμενα για τις καθημερινές ανάγκες του, ο Γκριντς βλέπει τους γείτονές του στο Χούβιλ μόνο όταν του τελειώσουν τα τρόφιμα. Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, οι κάτοικοι του Χούβιλ τού χαλάνε την ήρεμη μοναχικότητά του, με τους όλο και πιο μεγάλους, όλο και πιο φωτεινούς, όλο και πιο δυνατούς εορτασμούς τους. Όταν δηλώνουν πως θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα τρεις φορές πιο φαντασμαγορικά, ο Γκριντς συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να ξανακερδίσει την ηρεμία του.

ΑΝΤ1

21:00 Εορταστικό Ρουκ Ζουκ

Την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στις 21:00, μας περιμένει μία συναρπαστική βραδιά με καλεσμένους πρωταγωνιστές της σειράς Η Μάγισσα.

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί χωρίζονται σε δύο ομάδες, επικαλούνται τις υπερφυσικές τους δυνάμεις για να κερδίσουν και μας χαρίζουν απολαυστικές στιγμές και ατάκες! Από τη μία πλευρά, θα βρεθούν «ΟΙ ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟΙ» με τους Έλλη Τρίγγου, Γιλμάζ Χουσμέν, Καλλιόπη Χάσκα, Στεφανί Καπετανίδη και Δήμητρα Κολλά, και από την άλλη «ΟΙ ΑΠΟΚΟΡΩΜΕΝΟΙ» των Νίκου Ψαρρά, Αναστάση Ροϊλού, Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη, Μαρκέλλας Γιαννάτου και Βασίλη Μηλιώνη.

Λάβετε θέσεις για ένα μαγικό και ανατρεπτικό εορταστικό επεισόδιο με την Ζέτα, ως φανατική τηλεθεάτρια της σειράς, να τους βάζει όλους στη θέση τους, αποκαλύπτοντας στον Μάρκο ότι η γυναίκα του τον απατάει με τον αδελφό του και κατσαδιάζοντας τη Μεταξία για όλα όσα έχει κάνει. Η Έλλη και ο Μάρκος αποφασίζουν να ρίξουν on air ένα τσακωμό για τη σχέση τους, ο Νίκος έρχεται για να βάλει σε μία τάξη τα ανίψια του, η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει ότι είχε μόνο τον Βασίλη (Τζανή) ως επιλογή, αλλά αν ερχόταν ο Αναστάσης (Αντρέι) νωρίτερα, δεν ξέρει τι θα γινόταν. Τέλος, ο Γιλμάζ αποκαλύπτει πως φοβάται τις κότες και πως όταν έχει γύρισμα έξω από τον πύργο, πρέπει να φύγουν όλες τους γιατί, αν τον δουν, του την «πέφτουν», ενώ η Στεφανί εξομολογείται πως δεν αντέχει όταν στα γλέντια την πιέζουν να χορέψει.

ΕΡΤ

ΕΡΤ1

Στις 10:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά υποδέχονται στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» τον συνθέτη Στέφανο Κόκκαλη, τη Μαριέλα Σαββίδου, την Τάμτα και τον Σταμάτη Φασουλή. Μία εκπομπή γεμάτη με μουσική, γιορτινή διάθεση, όμορφες ιστορίες και ενδιαφέρουσες αναμνήσεις. Με κινηματογραφικές ταινίες που έχουν σηματοδοτήσει μια ολόκληρη εποχή, αλλά και με ευχές από τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ «Κάνε ότι Κοιμάσαι».

Στις 14:00, η «ΠΟΠ Μαγειρική» και ο Ανδρέας Λαγός «φορούν» τα γιορτινά τους παρέα με έναν από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, τον Πασχάλη. Μαζί δημιουργούν δύο μοναδικές συνταγές, ειδικές για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ψητός κόκορας με κάστανα και μόκα κέικ τυριού με γλάσο σοκολάτας και ελληνικό κονιάκ. Μαζί γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και ο Πασχάλης, πάντα με την κιθάρα του, τραγουδάει τις μοναδικές του επιτυχίες.

Αμέσως μετά, στις 15:00, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχονται στο Στούντιο 4 τον Στέφανο Κορκολή. Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, ο Στέφανος Κορκολής ερμηνεύει στο πιάνο μοναδικές επιτυχίες του, ενώ τον συνοδεύει η Σοφία Μανουσάκη.
Στη συνέχεια, ανατρέχουμε στο Αρχείο της ΕΡΤ και παρακολουθούμε ένα σπάνιο βίντεο με την Άννα Βίσση και τον νικητή της Eurovision, Τζόνι Λόγκαν, να συναντιούνται στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της ΕΤ1 με τίτλο «Χριστούγεννα χωρίς σύνορα». Ακόμη, απολαμβάνουμε διάσημους Έλληνες σε απρόβλεπτες ερμηνείες αγγλικών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, γιατί τα Χριστούγεννα θέλουν χαμόγελο. Μέσα από ένα σπάνιο βίντεο από τα Χριστούγεννα του 1991, θα ζήσουμε τη μοναδική στιγμή όταν η Κατρίν Ντενέβ συνάντησε τον Στράτο Τζώρτζογλου. Και για το τέλος, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης ετοιμάζει λαχταριστό εκμέκ.

Στις 20:15, στο εορταστικό Switch, η Ευγενία Σαμαρά επιλέγει να γιορτάσει τα Χριστούγεννα φιλοξενώντας την πιο ανατρεπτική και διασκεδαστική παρέα που έχει περάσει από το πλατό του τηλεπαιχνιδιού. Οι Λάκης Γαβαλάς, Μπέσυ Αργυράκη, Γεωργία Παντέλη, Νίκος Κουρκούλης και Ζερόμ Καλούτα απαντούν σε 40 χριστουγεννιάτικες ερωτήσεις, ειδικά φτιαγμένες, κομμένες και ραμμένες γι’ αυτούς, με σκοπό να βοηθήσουν το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ».

Στις 21:10, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, απολαμβάνουμε τη συναυλία «Γεννήθηκα στη Σαλονίκη» που έδωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τον Ιανουάριο του 2023.

ΕΡΤ2

Στις 20:00, μεταδίδεται από το Αρχείο της ΕΡΤ, το επεισόδιο «Χριστούγεννα που αγάπησα» από τη σειρά εκπομπών «Εκπομπές που αγάπησα» με τον Φρέντυ Γερμανό. Το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι χριστουγεννιάτικο, μέσα από το παλαιότερο επεισόδιο της σειράς «Πορτραίτο της Πέμπτης», που είχε προβληθεί τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων του 1976. Καλεσμένοι στο τηλεοπτικό στούντιο της ΕΡΤ, ήταν έξι σπουδαίοι ηθοποιοί διαφορετικών γενεών, όλοι σημαντικοί εκπρόσωποι της ελληνικής κωμωδίας: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Γιώργος Κωνσταντίνου, Γιάννης Γκιωνάκης, Σωτήρης Μουστάκας, Χρόνης Εξαρχάκος και Βασίλης Τσιβιλίκας.

Στις 21:00, μεταδίδεται από το Αρχείο της ΕΡΤ, το επεισόδιο «Χριστουγεννιάτικο 1986» από τη σειρά ψυχαγωγικών εκπομπών «Καλλιτεχνικό καφενείο» με παρουσιαστές τον Βασίλη Τσιβιλίκα, τον Μίμη Πλέσσα και τον Κώστα Φέρρη.
Το επεισόδιο, που είναι αφιερωμένο στο παλιό ελαφρό, λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι, αρχίζει με τον Μίμη Πλέσσα στο πιάνο, τον Τάκη Μωράκη στο βιολί, αλλά και το σύνολο των καλεσμένων να τραγουδούν το «Άγια Νύχτα». Αξέχαστες επιτυχίες τραγουδούν οι Τζένη Βάνου, Πόλυ Πάνου, Χαρούλα Λαμπράκη, Κλεοπάτρα, Νάντια Κωνσταντοπούλου, Kλειώ Δενάρδου, Ζωή Κουρούκλη, Πένυ Ξενάκη, Κρύσταλ, Χρήστος Δαβάκος, Γιάννης Δημητράς και Τα παιδιά από την Πάτρα. Τέλος, παρουσιάζεται χορογραφία του Φώτη Μεταξόπουλου σε ένα ποτ πουρί από τραγούδια.

ΣΚΑΪ

11:30 Ο κατεργάρης των Χριστουγέννων (Dr. Seuss’ How Τhe Grinch Stole Christmas)

Ξένη ταινία, οικογενειακή κωμωδία, 2000, με υπότιτλους. Ο Γκριντς είναι μια πράσινη μαλλιαρή ύπαρξη που ζει σε μια χιονισμένη κορυφή διωγμένος από όλους τους αγαπημένους του. Κακός από τη φύση του, κάθε χρόνο χρησιμοποιεί διάφορα κόλπα για να σαμποτάρει την αγαπημένη γιορτή όλων: τα Χριστούγεννα. Αυτή τη χρονιά όμως, αποφάσισε να κάνει την καλύτερη φάρσα της ζωής του. Μεταμφιέζεται σε Άγιο Βασίλη και βάζει σκοπό να μπει από τις καμινάδες και να κλέψει ό,τι βρει μπροστά του.

Πρωταγωνιστούν: Τζιμ Κάρεϊ, Τέιλορ Μόμσεν, Κριστίν Μπαράνσκι, κ.ά. Σενάριο: Δρ. Σους, Τζέφρι Πράις. Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ

21:00 Μια Ελληνίδα στο χαρέμι

Ελληνική ταινία, κωμωδία, 1971. Η Ρένα, μια τηλεφωνήτρια σε μεγάλη επιχείρηση, προσπαθεί να συντηρήσει τον εαυτό της και τα δύο άνεργα και ξεμυαλισμένα αδέλφια της, έναν εφευρέτη και έναν μουσικό. Μετά από μια παρεξήγηση για ένα κερδοφόρο λαχείο, η Ρένα βρίσκεται στη Ρόδο μαζί με τα αδέλφια της, παριστάνοντας το μέντιουμ. Όταν τους παίρνουν είδηση, το σκάνε με ένα μικρό αεροπλάνο, το οποίο, όμως, πέφτει σε μια έρημο. Εκεί, συλλαμβάνονται και καταλήγουν στο χαρέμι ενός σεΐχη, στον οποίο η Ρένα θα αποκαλύψει, κατά τύχη, μια συνωμοσία εις βάρος του και εκείνος θα εντυπωσιαστεί και θα την πάρει ως μοναδική του γυναίκα.