Παραμονή Χριστουγέννων (24/12): Με τι τηλεοπτικά προγράμματα θα κάνουμε ρεβεγιόν;
Τηλεόραση

Παραμονή Χριστουγέννων (24/12): Με τι τηλεοπτικά προγράμματα θα κάνουμε ρεβεγιόν;

Παραμονή Χριστουγέννων (24/12): Με τι τηλεοπτικά προγράμματα θα κάνουμε ρεβεγιόν;

Από την Άννα Βίσση στον Πάνο Κιάμο, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Νίκο Κοκλώνη

Η παραμονή Χριστουγέννων πλησιάζει και το πρώτο από τα δύο ρεβεγιόν που έρχονται θα βρει τα κανάλια ήδη έτοιμα για να προσφέρουν εορταστικό πρόγραμμα. Οι εγγραφές των εορταστικών εκπομπών με πρωτότυπο περιεχόμενο έχουν ήδη γίνει.

Κάποια κανάλια λοιπόν θα μας προσφέρουν «φρέσκο» πρόγραμμα και κάποια θα βασιστούν είτε σε επαναλήψεις εορταστικών είτε στην προβολή προγραμμάτων από νυχτερινά κέντρα.

ALPHA

Τα απόλυτα Χριστούγεννα με την Άννα Βίσση ετοιμάζει ο Alpha την παραμονή των Χριστουγέννων στις 21.00.

To κανάλι εξασφάλισε την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση της μεγάλης συναυλίας της Άννας Βίσση στη γενέτειρά της, τη Λάρνακα.

Η «Απόλυτη» Άννα Βίσση, τραγούδησε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες σε μία συναυλία για τα 50 χρόνια προσφοράς της στο τραγούδι και ξεσήκωσε δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Μαζί της στη σκηνή τη λαμπερή βραδιά της συναυλίας, την πλαισιώνουν αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο καθένας με το δικό του, διαφορετικό ρεπερτόριο. Ανάμεσά τους ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καίτη Γαρμπή, η Πάολα, η Έλενα Παπαρίζου, ο Μπάμπης Στόκας και η αδερφή της, Λία Βίσση.

Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο συνθέτης της καρδιάς της, Νίκος Καρβέλας.

Στην σκηνή, επίσης, τραγούδησε και η χορωδία της σχολής Potenzia del Arte της Λευκωσίας.

Η φωνή της λατρεμένης Άννας Βίσση, που μάγεψε για ακόμη μια φορά όλους όσοι παρευρέθηκαν στη συναυλία, αποζημιώνοντας έτσι το φανατικό κοινό που την ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια, θα μαγέψει και τους τηλεθεατές του Alpha Παραμονή Χριστουγέννων!

Η συναυλία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέσα από αυτή στηρίχθηκε το έργο δύο σημαντικών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της Κύπρου, του Ronald McDonald House Charities Κύπρου και του Sophia Foundation for Children.

ΑΝΤ1

Με χριστουγεννιάτικο Ρουκ Ζουκ και μουσικό πρόγραμμα στις 23.00 θα γιορτάσει το κανάλι την παραμονή των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, την Παραμονή Χριστουγέννων (24/12) στις 21:00 η Ζέτα Μακρυπούλια θα παίξει με τους ηθοποιούς της σειράς «Ο Πρώτος από εμάς» και δύο απολαυστικές ομάδες, τους «ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ» (Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάριος Αθανασίου, Αντώνης Γιαννακός, Σεμέλη Μητροπούλου, Ιωσήφ Γαβριελάτος) και τους «ΠΑΝΤΑ ΣΕΞΥ» (Αθηνά Οικονομάκου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Λάζαρος Βασιλείου).

MEGA

«Χριστούγεννα στο Σπίτι με το Mega» θα λέγεται το εορταστικό επεισόδιο της μουσικής εκπομπής που θα παρουσιάσει την παραμονή των Χριστουγέννων η Ρούλα Κορομηλά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στις 21.00.

Το λαμπερό ρεβεγιόν θα έχει καλεσμένο τον Πάνο Κιάμο και μια πλειάδα τραγουδιστών από τον Γιώργο Αλκαίο, τον Γιώργο Βελισσάρη, τον Νίκο Απέργη μέχρι τη Μαλού και τον Νίκο Ζωιδάκη.

Ήδη μάλιστα είδαμε ότι θα έχει άρωμα από Γη της ελιάς αφού ένας από τους καλεσμένους που αποκαλύφθηκε είναι ο Κούλλης Νικολάου.

OPEN

Το πάρτι στο Open θα ξεκινήσει την προπαραμονή των Χριστουγέννων οπότε το κανάλι θα μεταδώσει στις 23.00 το εορταστικό Celebrity Travel του Νίκου Κοκλώνη στη Νέα Υόρκη.

Για την παραμονή των Χριστουγέννων, την Κυριακή 24/12, το κανάλι θα προβάλλει στις 21.00 το εορταστικό επεισόδιο του Celebrity Travel στη Νυρεμβέργη με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Σταν.

Στην ιστορική πόλη της Γερμανίας, στήνεται το πιο γιορτινό τραπέζι με καλεσμένη όλη την ομογένεια και την Ποντιακή κοινότητα της Νυρεμβέργης και του Μονάχου σε μία αυθεντική παραδοσιακή ελληνική βραδιά. Με λύρες, λαούτα, νταούλια και χορευτικά από την Κρήτη και τον Πόντο, μαζί με τους Έλληνες της Βαυαρίας. Η βραδιά θα είναι πλημμυρισμένη από όμορφες γιορτινές εικόνες με τους πρωταγωνιστές να δίνουν το ρυθμό και να μας διασκεδάζουν με πολλή μουσική και πολύ κέφι. Ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Σταν που με τα τραγούδια και το κεφάτο ταπεραμέντο τους ξεσηκώνουν τους προσκεκλημένους του Νίκου Κοκλώνη για να ανεβάσουν και τον ίδιο μαζί τους στη σκηνή για ένα παραδοσιακό τραγούδι!

Στις 23.00 θα μεταδοθεί σε επανάληψη το χριστουγεννιάτικο «Ένα τραγούδι ακόμα». Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Έλλη Κοκκίνου, τον Χρήστο Χολίδη, τον Γιώργο Τσαλίκη, τον Γιώργο Γιαννιά και τον Νίκο Απέργη στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», και η διασκέδαση χτυπάει «κόκκινο». Ένα μοναδικό ρεβεγιόν με πολύ κέφι, τραγούδι και την καλύτερη παρέα.

STAR

Με ξένες ταινίες θα μας ψυχαγωγήσει το Star την παραμονή των Χριστουγέννων όπως το συνηθίζει άλλωστε. Το κανάλι θα διαμορφώσει όλο το πρόγραμμά του μέχρι τις 7/1 ώστε να γίνει γιορτινό με έμφαση στα παιδιά.

Έτσι στις 21.00 την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου θα προβάλει μια κλασική πλέον χριστουγεννιάτικη ταινία, το Πολικό Εξπρές ενώ στις 23.00 επενδύει στην επίσης κλασική ρομαντική κομεντί Μια βραδιά στο Notting Hill.

ΣΚΑΪ

Όπως σας είχαμε γράψει, ο ΣΚΑΪ θα επιστρατεύσει τον Χρήστο Φερεντίνο για την παραμονή των Χριστουγέννων σε ένα ελληνικό πρόγραμμα που έχει τον τίτλο «Χριστούγεννα με φίλους», στις 21.00. Καλεσμένη θα είναι η Γιώτα Νέγκα. «Μία βραδιά γεμάτη τραγούδι και αγαπημένους φίλους» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη νέα, γιορτινή, μουσική εκπομπή. Φήμες λένε ότι μαζί με το πρωτοχρονιάτικο αντίστοιχο πρόγραμμα ο Χρήστος Φερεντίνος θα κάνει ποδαρικό στις εβδομαδιαίες βραδινές μουσικές εκπομπές του για τις οποίες τόσο μελάνι έχει χυθεί…

ΕΡΤ1

Το «Νύχτα στάσου» θα γιορτάσει την παραμονή των Χριστουγέννων με ένα επεισόδιο special που θα ξεκινήσει στις 22.00, με πασίγνωστα λαϊκά τραγούδια, συντροφιά με λαμπερά πρόσωπα της ΕΡΤ, που μιλούν για τα «δικά» τους Χριστούγεννα.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται τη μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου, για να μοιραστούν μαζί τους δημοφιλή λαϊκά τραγούδια σ’ ένα κεφάτο ρεβεγιόν.

Οι τρεις ερμηνευτές, με τη συμμετοχή του Χρήστου Νικολόπουλου, παρουσιάζουν ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα με υπέροχα τραγούδια: «Θα τα βροντήξω», «Ο Σαλονικιός», «Μη μιλάς», «Ψηλά τα χέρια», «Να μ’ αγαπάς», «Λάθος», «Με τα φώτα νυσταγμένα», «Ένα λεπτό, περιπτερά», «Ράγισα», «Μας υποχρέωσες», «Στων αγγέλων τα μπουζούκια».

Ο Κώστας Μπαλαχούτης, ιστορικός ερευνητής της εκπομπής, παραθέτει στοιχεία και δίνει πληροφορίες, για τα τραγούδια της εορταστικής βραδιάς.

Οι νεότεροι τραγουδιστές Γιώργος Χουβαρδάς και Χρυσή Τζάβλα ερμηνεύουν τα τραγούδια «Οι καλύτερές μου μέρες» και «Έκανες το λάθος».

Μαζί τους οι ηθοποιοί Λήδα Ματσάγγου, Χριστόδουλος Στυλιανού, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Αλέξανδρος Καλπακίδης και Βίκυ Μαϊδάνογλου από τη βραβευμένη ψυχολογική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» και οι Παύλος Κουρτίδης, Μανώλης Γεραπετρίτης, Γρηγορία Μεθενίτη, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου, Ειρήνη Λαφαζάνη, Όλγα Μιχαλοπούλου από το ερωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα».Επίσης, η Λίτσα Πατέρα, η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο γλύπτης Κωστής Γεωργίου, οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της εκπομπής «Δύο στις 10», Ζωή Κρονάκη και Δημήτρης Γιαγτζόγλου, συμπληρώνουν την παρέα.Στην παρέα της εκπομπής, οι δημοσιογράφοι Χρύσα Παπασταύρου, Αλεξάνδρα Δουβαρά, Γιώργος Μούτσιος και Κορίνα Γεωργίου.