Υρώ Μανέ: «Άποψη και γνώμη έχω απλά δεν την εκθέτω. Δεν με αφορά να είμαι ένας από αυτούς του Instagram»
Τηλεόραση

Υρώ Μανέ: «Άποψη και γνώμη έχω απλά δεν την εκθέτω. Δεν με αφορά να είμαι ένας από αυτούς του Instagram»

Υρώ Μανέ: «Άποψη και γνώμη έχω απλά δεν την εκθέτω. Δεν με αφορά να είμαι ένας από αυτούς του Instagram»

Όσα είπε για την οικογένειά της

Καλεσμένη στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα!, βρέθηκε η Υρώ Μανέ και μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να έχει ακούσει αλλά και την οικογένειά της.

«Φυσικά κουτσομπολεύουν όλοι οι άνθρωποι. Όταν έχει μια καλή προαίρεση ξεφεύγει, δεν είναι το κουτσομπολιό που δεν μου αρέσει. Ανθρώπινο είναι πια. Οι προσβολές και οι χοντράδες ξεκινούν από το χώρο μας και μετά από το δημοσιογραφικό χώρο βάζουν κάποιοι το χεράκι τους και μεγεθύνονται αρνητικά. Μπορεί να έχουν γράψει κάτι αρνητικό για μένα, δεν το παρακολουθώ. Τώρα με τα social είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορούν να κάνουν. Πολλές φορές λέει τη γνώμη του κάποιος με χυδαίο τρόπο. Εγώ με τα social δεν είμαι πολύ φίλη ώστε να έχω επί παντός άποψη και γνώμη. Άποψη και γνώμη έχω απλά δεν την εκθέτω, δεν με αφορά να είμαι ένας από αυτούς στο Instagram. Σε συζήτηση και όταν χρειαστεί και άποψη έχω και γνώμη έχω. Δεν χρειάζεται να προβάλει κανείς την προσωπική του ζωή. Εμένα μου φαίνεται πληκτικό και ανούσιο.

Έχω φωτογραφηθεί πριν χρόνια με τη Φαίδρα που είναι μια κοπέλα πλέον που έχει τη δική της άποψη και γνώμη. Της ζητήθηκε η γνώμη της γιατί κινείται μέσα στον χώρο. Είναι πολλά πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να τα εκθέτεις. Από την άλλη υπάρχουν πράγματα επαγγελματικά που δεν είναι να τα διατυμπανίσεις με το παραμικρό. Όλα στην ώρα τους.

Η κόρη μου κάνει κινησιολογία στην ομάδα της συγχρονισμένης κολύμβησης και στην Ευαγγελία Πλατανιώτη, κάνει το intro πριν μπουν στην πισίνα. Είναι κάτι που το κάνει δύο χρόνια. Αυτά που είναι ωραία πράγματα και δημιουργικά και είναι κίνητρο για τη νεολαία. Ή έχουμε μια σπουδαία ομάδα που αυτές οι νέες κοπέλες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και παράδειγμα.

Καμιά φορά είμαι και εγώ μαμά κουκουβάγια. Νευριάζει και εκείνη, δεν της αρέσει. Μου έχει πει πολλές φορές να μη μιλάω για εκείνη. Αλλά μαμά είμαι! Είναι άλλες μαμάδες που τα παιδιά τους δεν ασχολούνται με την Τέχνη και λένε κάτι. Να μην πω και εγώ;

Ο σύζυγός μου είναι ο άνθρωπος που μοιράζομαι τη ζωή μου, έχουμε κάνει και τη Φαίδρα. Είναι υποστηρικτικός μαζί μας. Αγαπάει τον χώρο μας, παρακολουθεί θέατρο και σινεμά. Τη μία ο κούκλος άντρας της Υρούς την άλλη η κούκλα κόρη. Εντάξει, έλεος! Να ναι καλά οι άνθρωποι καλά λόγια λένε. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό στη ζωή. Δεν δώσαμε ποτέ στη Φαίδρα ότι είναι όμορφη κοπέλα. Από εκεί και πέρα είναι άλλα πράγματα που δίνεις αξία. Ο αξιακός κώδικας της οικογένειας μετράει, η αγάπη και η στοργή που το περιβάλλεις, τα κίνητρα. Κι αυτά κάνουν τα παιδιά σημαντικά και τις οικογένειες. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Είναι για να χρησιμοποιούμε πράγματα, να καλύπτουμε ανεπάρκειες, είναι για να χρησιμοποιούν οι πολιτικοί κάποια πράγματα. Η ουσία είναι ότι έχουμε έρθει να αφήσουμε ένα καλό αποτύπωμα.

Μου αρέσει που κάνω τη γιαγιά Γιαννούλα στα Σύνορα, την κορλεόνε. Η μαφιόζα αυτή γιαγιά που κάνει αγαθές με τον τρόπο της διαολές. Είμαι και με τον Κώστα Κόκλα που είναι χαρά Θεού να είμαστε μαζί. Με τον Κόκλα είμαστε ιστορία πια!».

Διαβάστε επίσης

Υρώ Μανέ – Κώστας Κόκλας: «Είναι τζόβενο και εγώ γιαγιούλα» – «Της λέω “είσαι στα τελευταία σου”»