Ζερόμ Καλουτά: «Χαιρετίσματα στον Ηρακλή το άλογο που μου συμπεριφέρθηκε σαν αδελφός»
Τηλεόραση

Ζερόμ Καλουτά: «Χαιρετίσματα στον Ηρακλή το άλογο που μου συμπεριφέρθηκε σαν αδελφός»

Ζερόμ Καλουτά: «Χαιρετίσματα στον Ηρακλή το άλογο που μου συμπεριφέρθηκε σαν αδελφός»

Ο τραγουδιστής μίλησε με πολύ χιούμορ για τα απρόοπτα στην ταξιδιωτική του εκπομπή Φτάσαμε

Ο Ζερόμ Καλουτά ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Δύο στις 10 με αφορμή και την εκπομπή του στην ΕΡΤ, Φτάσαμε. Μίλησε λοιπόν για τα απρόοπτα στα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής αλλά και την αποδοχή του από την ελληνική κοινωνία.

«Βλέπετε, έχω ταλαιπωρηθεί κιόλας. Ό,τι τους κατεβαίνει το κάνω. Μου το ανακοινώνουν ή όχι. Την προηγούμενη φορά είδα κάτι άλογα και μου είπαν θα ανέβεις. Ανέβηκα και έγινα ρεζίλι. Δεν έπεσα αλλά… Ευτυχώς ήταν κάτι 10χρονα κοριτσάκια πιο ψύχραιμα από μένα. Χαιρετίσματα στον Ηρακλή το άλογο που μου συμπεριφέρθηκε πολύ καλά, σαν αδελφός» είπε με χιούμορ.

«Στη δεύτερη σεζόν καθάριζα δόντια από καμήλες» είπε για να εξηγήσει ότι «δεν έγιναν αλλά μπορεί να τα δείτε» για να τονίσει ότι κάνει τα πάντα στην εκπομπή του.

«Την καρδιά μου πήρε η λίμνη Κερκίνη, είχα τη σκέψη μήπως να είχα ένα σπίτι εκεί» ανέφερε.

«Αν δώσεις αγάπη θα πάρει αγάπη. Από τη μαμά ξεκινάει όλο αυτό, από τους φίλους, τους γονείς των φίλων, τους δασκάλους και τους καθηγητές. Παλιότερα, το μεγάλωμα ενός ανθρώπου ήταν θέμα πολλών ανθρώπων. Κάποτε απλά ήμασταν άνθρωποι στην πράξη. Εγώ με τους φίλους μου παίζαμε απλά μπάλα, δεν μας χώριζε κάτι. Τώρα με τη συμπερίληψη αν γίνει κάτι είναι το πρώτο πράγμα που μας χωρίζει. Η Ελλάδα είναι το σπίτι μου.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Αρβανίτης: Πέρασε τις φετινές σειρές από κόσκινο – Ποια χαρακτήρισε «χαμηλού επιπέδου»;