Ζήσης Ρούμπος: Το επικό τρέιλερ για την πρεμιέρα του «Γκαράζ»
Τηλεόραση

Ζήσης Ρούμπος: Το επικό τρέιλερ για την πρεμιέρα του «Γκαράζ»

Ζήσης Ρούμπος: Το επικό τρέιλερ για την πρεμιέρα του «Γκαράζ»

Ο stand up comedian απέκτησε δική του εκπομπή όπως αποκλειστικά σας είχε αποκαλύψει ο ίδιος στη συνέντευξή του

Ο Ζήσης Ρούμπος, ηθοποιός, stand up κωμικός και συγγραφέας, αναλαμβάνει να εκτοξεύσει την διάθεσή μας στα ύψη, κάθε Σάββατο στις 22:00 με την νέα του εκπομπή ΓKΑΡΑΖ στο Action 24, όπως σας είχε αποκαλύψει ο ίδιος στη συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό.

Το ΓΚΑΡΑΖ φιλοδοξεί να γίνει μια διαφορετική πρόταση στην ελληνική τηλεόραση και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου. Όταν η μουσική συνδυάζεται με χαρούμενη διάθεση και χιούμορ, όταν το κοινό έχει πραγματική διάδραση, τότε δημιουργείται η καλύτερη παρέα. Έτσι, ένα γκαράζ γίνεται το πιο cool μέρος για να ανθίσει κάθε μορφή δημιουργίας, έκφρασης και επικοινωνίας!

Ο Ζήσης Ρούμπος θα φιλοξενεί κάθε Σάββατο στις 22:00 το βράδυ, νέα μουσικά ταλέντα που με προσωπική σφραγίδα, πάθος και δυναμική βρίσκουν τον χώρο να εκφραστούν. Σε ένα χαλαρό κλίμα, παρουσιάζουν τα τραγούδια τους, αλλά και covers άλλων καλλιτεχνών, ενώ ο Ζήσης Ρούμπος με το αστείρευτο χιούμορ του, καταφέρνει να ξεδιπλώσει τις προσωπικότητες των καλλιτεχνών που φιλοξενεί με χαλαρές συνεντεύξεις. Αστεία παιχνίδια και σχολιασμός ολοκληρώνουν την εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ζήσης Ρούμπος στο Znews: «Ετοιμάζω late night εκπομπή που θα λέγεται Γκαράζ»