Αφροδίτη Λιάντου: “Μοιάζω στη μητέρα μου σε αυτά που θέλω να της μοιάσω”
Ελλάδα

Αφροδίτη Λιάντου: “Μοιάζω στη μητέρα μου σε αυτά που θέλω να της μοιάσω”

Αφροδίτη Λιάντου: “Μοιάζω στη μητέρα μου σε αυτά που θέλω να της μοιάσω”

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια αποκαλύπτεται

Στην εκπομπή “Μαζί σου” εμφανίστηκε η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου, η οποία μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει τον δρόμο της μουσικής αλλά και γοα τη σχέση της με τη μητέρα της.

Η 20χρονη Αφροδίτη αφού σπούδασε μουσική στην Ελλάδα, συνέχισε το μαθητικό της ταξίδι και στο εξωτερικό και τώρα αναγκάστηκε να γυρίσει στην Ελλάδα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, έχοντας αποφοιτήσει παράλληλα μόλις έναν μήνα πριν στο Λονδίνο.

Η αγάπη της για το τραγούδι εκδηλώθηκε από πολύ μικρή ηλικία κι έτσι βρέθηκε από πολύ νωρίς ανάμεσα σε παρτιτούρες και μικρόφωνα.

Την απόφασή της υποδέχτηκαν αρχικά με δισταγμό οι γονείς της όσον αφορά την αβέβαιη επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρει ο συγκεκριμένος χώρος, αλλά παρ΄όλα αυτά τη στήριξαν με όλη τους τη δύναμη σε όλα τα βήματα που έκανε.

Η απίστευτη ομοιότητά της με την Εβελίνα Παπούλια δεν περιορίζεται μόνο εμφανισιακά, καθώς η Αφροδίτη παραδέχτηκε ότι μοιράζονται αρκετά στοιχεία και σε χαρακτήρα.

“Πιστεύω ότι της μοιάζω σε αυτό που θέλω να της μοιάσω. Είναι τελειομανής. Δεν είναι πάντοτε καλό αυτό, αλλά πιστεύω ότι όταν κάνεις κάτι με μια δουλειά καλό είναι να την κάνεις όσο καλύτερα μπορείς. Πεισματάρα στη δουλειά της που πιστεύω ότι και εγώ το έχω και δουλεύω αρκετά σκληρά”, ανέφερε.

Πώς βίωσε την έκρυθμη κατάσταση με τον κορονοϊό;

https://streamable.com/08yupu?fbclid=IwAR0dno3u06JjhfQqVAv83bmbZ6EZdLeP-0cbKsf_CaJp23bgv2edjhand8w