Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Όταν της έδωσε συνέντευξη ο Ντιέγκο Μαραντόνα και ο φόβος για τον γάμο που την οδήγησε σε ψυχολόγο
Ελλάδα

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Όταν της έδωσε συνέντευξη ο Ντιέγκο Μαραντόνα και ο φόβος για τον γάμο που την οδήγησε σε ψυχολόγο

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Όταν της έδωσε συνέντευξη ο Ντιέγκο Μαραντόνα και ο φόβος για τον γάμο που την οδήγησε σε ψυχολόγο

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρατσισμό που βίωσε ως παιδί μεταναστών στη Σουηδία αλλά και στον λόγο που μέχρι σήμερα δεν παντρεύτηκε.

«Η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηρή, δεν με άφηνε να έχω σχέσεις από νωρίς. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Η μαμά μου δεν είχε λεφτά να με πάει στο γιατρό. Οι γονείς μου με άφησαν σε ένα μικρό χωριό στο Κιλκίς, στην Κοκκινιά οπού έμεινα με την γιαγιά μου και τον πάππου μου. Δεν είχαμε τηλεόραση και επειδή δεν είχα την δυνατότητα να συγκρίνω με κάποιον άλλον, δεν ένιωθα φτωχή. Ένιωθα πάρα πολύ πλούσια. Όταν πια οι γονείς μου δεν άντεχαν πια, με πήρανε και φύγαμε στη Σουηδία».

«Στο βιβλίο μου “Σε ξένες γειτονιές” περιγράφω τον ρατσισμό και την περιθωριοποίηση που έζησα στη Σουηδία. Πάντα ήμουν πάρα πολύ υπερήφανη για την ελληνική μου ταυτότητα. Όταν έγινα διάσημη και άρχισα να δουλεύω στην τηλεόραση, ενώ ήθελαν όλοι να γίνω Σουηδή, εγώ πάντα επέμενα ότι είμαι Ελληνίδα» δήλωσε.

Θυμήθηκε στη συνέχεια τη συνάντησή της με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, μία από «τις πιο μαγικές στιγμές της ζωής και της καριέρας της».

Η συνέντευξη μου με τον Μαραντόνα ήταν μία από τις πιο μαγικές στιγμές της ζωής και της καριέρας μου. Όταν ήρθα για τον Μαραντόνα γελούσαν. Ήταν μόνο άντρες και μου έλεγαν “Κυρία Πασχαλίδου τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Έπιασα συζήτηση με δυο ξένους που με ρώτησαν “πόσα χρήματα έχεις να προσφέρεις;”.

Τους έδειξα ότι δεν είχα λεφτά στις τσέπες μου άλλα τους είπα για το κεφάλαιο που έχω γράψει για τον Μαραντόνα σε βιβλίο μου. Μου είπαν ότι προσέφεραν στον Μαραντόνα ογδόντα και εκατό χιλιάδες ευρώ και ότι εγώ δεν μπορούσα να κάνω τη συνέντευξη. Όταν κατέβηκε ο Μαραντόνα, είχαν μείνει όλοι οι άντρες κόκαλο, ξεκίνησα εγώ να του μιλάω, χάρηκε και με αγκάλιασε. Με πήρε τηλέφωνο ο ατζέντης του Μαραντόνα και μου είπε πως θέλει να δώσει σε μένα συνέντευξη. Πήρα τηλέφωνο τα αφεντικά μου στην ΕΡΤ και δεν πίστευαν πως θα μου δώσει συνέντευξη ο Μαραντόνα. Έκανα μίση ώρα συνέντευξη στον Μαραντόνα πουλήθηκε σε 33 χώρες και εγώ δεν την έχω καν στο αρχείο μου».

Με τον θεσμό του γάμου δεν τα πήγε ποτέ καλά και γι΄αυτό αποφάσισε να συμβουλευθεί ψυχολόγο.

«Θα πω ναι στην επομένη πρόταση γάμου που θα μου κάνουν. Φοβόμουν τους γάμους, είχα πάει σε ψυχολόγο για να δω τι είναι αυτό που με έκανε να λέω όχι στις 3 προτάσεις γάμου που μου έγιναν. Έζησα υπέροχα και με τους 3 άντρες που μου έκαναν πρόταση γάμου, είμαστε φίλοι και χαίρομαι που δεν τους παντρεύτηκα».