Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Βόλτα στο πάρκο με τον γιο τους
Ελλάδα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Βόλτα στο πάρκο με τον γιο τους

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Βόλτα στο πάρκο με τον γιο τους

Στα καλύτερά του το ζευγάρι

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας έζησαν το πρωί της Κυριακής ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη. Το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του, ζει όμορφες στιγμές μακριά από τις άσχημες σκέψεις.

Η γνωστή ηθοποιός μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν ξεκίνησαν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες για παρενοχλήσεις και επιθέσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, βγήκαν δημόσια και κατήγγειλαν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας τον Πέτρο Φιλιππίδη, ζητώντας παράλληλα τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Στο πλευρό της στάθηκε από την πρώτη στιγμή ο άντρας της ζωής της, Αλέξανδρος, ο οποίος μάλιστα δεν στήριξε απλά τη σύζυγό του, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό #metoo, έτσι ώστε να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις.

Τρεις μήνες μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις, η ώρα της κρίσης έφθασε για τον γνωστό κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, καθώς του ασκήθηκε βαριά ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για έναν βιασμό και για δύο απόπειρες βιασμού, σύμφωνα με την Εισαγγελία της Αθήνας.

Ανακουφισμένη από τις σκοτεινές εικόνες του παρελθόντος, η Λένα Δροσάκη έκανε σήμερα τη βόλτα της στο πάρκο μαζί με τον σύζυγό της και τον 11 μηνών γιο τους.

Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram Story του στιγμιότυπα από την όμορφη βόλτα όλης της οικογένειας.