Αλέξανδρος Νικολαΐδης – Δώρα Τσαμπάζη: Έγιναν ξανά γονείς!
Ελλάδα

Αλέξανδρος Νικολαΐδης – Δώρα Τσαμπάζη: Έγιναν ξανά γονείς!

Αλέξανδρος Νικολαΐδης – Δώρα Τσαμπάζη: Έγιναν ξανά γονείς!

Το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια της δημοσιογράφου

Το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι απέκτησαν ο Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do, Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η δημοσιογράφος Δώρα Τσαμπάζη.

Το ζευγάρι έχει ήδη μία κόρη και απέκτησε τον γιο του εν μέσω καραντίνας.

Η ευτυχισμένη μητέρα ανέβασε μία φωτογραφία από το μαιευτήριο και μοιράστηκε την αγωνία που είχε για τη γέννηση του παιδιού της κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, την οποία ξεπέρασε μόλις γέννησε και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων της.

“Δηλαδή θα μπορέσω να αγαπήσω και δεύτερο παιδάκι όπως το πρώτο;” “Θα νιώσεις στην καρδιά σου ένα μεγάλο κρακ, καθώς ανοίγει για να χωρέσει κι άλλη αγάπη!”
Και να, το ομορφότερο δώρο του κόσμου, έσκασε μύτη στα γενέθλιά μου, για να του ανήκει πλέον δικαιωματικά αυτή η μέρα! Ήρθε και ξεχάσαμε μέσα σε μια στιγμή όλο το άγχος και την αγωνία για την γέννηση του εν μέσω πανδημίας.
Μικρέ μας Γιώργο, καλώς ήρθες σε μια δύσκολη συγκυρία, σε έναν περίεργο κόσμο.
Σε λατρεύουμε”, έγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“Δηλαδή θα μπορέσω να αγαπήσω και δεύτερο παιδάκι όπως το πρώτο;” “Θα νιώσεις στην καρδιά σου ένα μεγάλο κρακ, καθώς ανοίγει για να χωρέσει κι άλλη αγάπη!” Και να, το ομορφότερο δώρο του κόσμου, έσκασε μύτη στα γενέθλια μου, για να του ανήκει πλέον δικαιωματικά αυτή η μέρα! Ήρθε και ξεχάσαμε μέσα σε μια στιγμή όλο το άγχος και την αγωνία για την γέννηση του εν μέσω πανδημίας. Μικρέ μας Γιώργο, καλώς ήρθες σε μια δύσκολη συγκυρία, σε έναν περίεργο κόσμο. Σε λατρεύουμε.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη à (@doratsambazi) στις