Αγγελική Δαλιάνη για τη 2η εγκυμοσύνη και τον πρόωρο τοκετό: «Ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους»
Ελλάδα

Αγγελική Δαλιάνη για τη 2η εγκυμοσύνη και τον πρόωρο τοκετό: «Ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους»

Αγγελική Δαλιάνη για τη 2η εγκυμοσύνη και τον πρόωρο τοκετό: «Ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους»

Τι είπε και για την κόρη της Λυδία

Για τα δυο παιδιά της, τις εγκυμοσύνες της, αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη μίλησε η Αγγελική Δαλιάνη στην εκπομπή Love It και στη Μάρτζυ Λαζάρου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν γέννησε πρόωρα, αλλά και τη ζωή με τα δυο παιδιά στο σπίτι.

«Η κόρη μου η Λυδία είναι 11 χρονών και ο Νικήτας 3. Πρώτα γεννήθηκε η Λυδία και μετά παντρευτήκαμε με τον Μάνο. Γενικά και οι δυο μου εγκυμοσύνες ήταν άνετες. Και στις δυο δούλεψα κανονικά, έτρωγα ακατάπαυστα.  Στην πρώτη είχα πάρει πάνω από 25 κιλά, μετά σταμάτησα να ζυγίζομαι. Στη δεύτερη που γέννησα πρόωρα είχα πάρει 16 στον έβδομο μήνα, αλλά αν έφθανα ως τον 9ο θα τα είχα περάσει τα 25 κιλά», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Δαλιάνη.

Μιλώντας για τις αλλαγές στις ισορροπίες που έφερε ο ερχομός του πρώτου της παιδιού είπε: «Η Λυδία είναι πάρα πολύ εύκολο παιδί, δεν ταλαιπωρηθήκαμε και δεν άλλαξαν οι ισορροπίες. Μας ήρθαν εύκολα τα πράγματα. Επειδή όμως, μπαίνουν άλλα πράγματα στη ζωή μας, αλλάξαμε και εγώ και ο Μάνος».

Για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και τον πρόωρο τοκετό, είπε: «Ο Νικήτας ήρθε πρόωρα και αυτό μας άγχωσε με τον Μάνο. Ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους. Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο, απλά μια ωραία μέρα στον έβδομο μήνα έσπασαν τα νερά και μπήκα στο μαιευτήριο και έπρεπε να γεννήσω. Ο Νικήτας έμεινε για έναν μήνα στη ΜΕΘ νεογνών. Είχα την επιθυμία να το θηλάσω, αλλά από το άγχος με έκανε να μην έχω πολύ γάλα, αλλά το προσπαθούσα».

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός έκανε και μια γλυκιά αποκάλυψη, αναφέροντας πως τη χρονιά που έμεινε έγκυος η κόρη της είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει ένα αδελφάκι: «Τη χρονιά που έμεινα έγκυος η Λυδία έγραψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και ζητούσε ένα αδελφάκι. Και νομίζω έπιασε η ευχή γιατί δυο μήνες μετά έμεινα έγκυος».

Τέλος, για τη σχέση της με τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη, δήλωσε: «Δεν βρίσκουμε πολύ χρόνο με τον Μάνο για τους δυο μας. Ναι, τον ζηλεύω τον Μάνο. Στα 17 χρόνια που είμαστε μαζί δεν ήταν πάντα όλα τέλεια, αλλά δεν είπα ποτέ ότι χωρίζω».