Ανθή Βούλγαρη: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακό περιβάλλον…»
Ελλάδα

Ανθή Βούλγαρη: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακό περιβάλλον…»

Ανθή Βούλγαρη: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακό περιβάλλον…»

Δεν είχε πει σε κανέναν τίποτα γιατί ντρεπόταν

Την Ανθή Βούλγαρη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» για να μιλήσει για την παρουσία της στην ενημερωτική πρωινή ζώνη στο Mega αλλά και αν έχει δεχτεί απαξιωτική στάση από καλεσμένους της εκπομπής.

Παραδέχεται πως έχει συμβεί αρκετές φορές αλλά πάντα βάζει τον καθένα στη θέση του.

«Πολλές φορές έχουν προσπαθήσει να με βάλουν στην άκρη καλεσμένοι στην εκπομπή αλλά υπάρχει ο τρόπος να τους βάζεις στη θέση τους και τελικά να σε προσέχουν και να σε υπολογίζουν», είπε.

Ερωτηθείσα στο πλαίσιο των γεγονότων των ημερών αν έχει δεχτεί η ίδια σεξουαλική παρενόχληση απάντησε καταφατικά λέγοντας: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στην αρχή όταν είχα ξεκινήσει.Ήταν ένα στέλεχος του ομίλου που δούλευα και με έπαιρνε στο εσωτερικό τηλέφωνο και μου έλεγε “την τάδε ώρα θα είμαι εκεί σε περιμένω”. Την επόμενη ημέρα “γιατί δεν ήρθες, μπορεί να χάσεις τη δουλειά σου”. Ώσπου μια ημέρα τρελαίνομαι και πάω στο γραφείο του και του λέω “τι θέλεις; αν δεν σταματήσεις θα το πω σε όλον τον κόσμο έξω και δεν με νοιάζει αν θα χάσω τη δουλειά μου”. Και σταμάτησε. Στην αρχή δεν το είχα πει σε κανέναν γιατί ντρεπόμουν, σκεφτόμουν εγώ μήπως είχα κάνει κάποιο λάθος».

Όσο για το αν άλλαξαν οι ισορροπίες στη ζωή της αφότου παντρεύτηκε εξήγησε πως όλα παραμένουν ίδια και απαράλλαχτα στη σχέση της με τον Κώστα Κωνσταντινίδη.

https://streamable.com/apzly1?fbclid=IwAR1Pqua1VONnuXxPzVke8C7m26dptA2k9VgfyAjeXcTwfW4fmBNsJ1VLACA