Ιωάννα Μπέλλα: Απολογείται στο instagram για το σχόλιο με το χαστούκι
Ελλάδα

Ιωάννα Μπέλλα: Απολογείται στο instagram για το σχόλιο με το χαστούκι

Ιωάννα Μπέλλα: Απολογείται στο instagram για το σχόλιο με το χαστούκι

Τη δική της θέση στο σάλο που δημιουργήθηκε με δήλωσή της στο The 2night Show, δίνει μέσω instagram η Ιωάννα Μπέλλα. Μετά την επικοινωνία της με τον Νίκο Γεωργιάδη και το Znews.gr, η Σταρ Ελλάς αποφάσισε να αναρτήσει story για το περιβόητο πλέον χαστούκι. H εστεμμένη, που βρίσκεται στην Ταϊλάνδη για τον διαγωνισμό ομορφιά Miss Universe θέλησε να απολογηθεί για τον ατυχή χαρακτηρισμό της. “Σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική, είτε σωματική!” σημειώνει η Σταρ Ελλάς.

Η Ιωάννα Μπέλλα αναφέρει πως αιφνιδιάστηκε από την ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. “Νομίζω φάνηκε η αμηχανία του” σημειώνει και προσθέτει: “Το θέμα αυτό ήταν κάτι προσωπικό και δυσάρεστο”. Όπως εξηγεί, προσπάθησε – ατυχώς – να ελαφρύνει το κλίμα με ένα πιο χιουμοριστικό ύφος. Ωστόσο, το μοντέλο αναφέρει πως η εμπειρία εκείνη στιγμάτισε τη ζωή της και της πήρε χρόνο για να την ξεπεράσει.

Το πρότυπο για τα νέα κορίτσια

Η Σταρ Ελλάς επιμένει πως συμπλήρωσε στην εκπομπή πως ενθαρρύνει τους ανθρώπους να λύνουν τις διαφορές τους με το διάλογο. Όπως λέει, στην παρούσα φάση συμμετέχει σε έναν διαγωνισμό που “ενθαρρύνει τις γυναίκες να πιστεύουν στον εαυτό τους”. Επιπλέον, η Ιωάννα Μπέλλα θέλει να είναι ένα σωστό πρότυπο. “Θέλω να είμαι σωστό πρότυπο για τα νέα κορίτσια και να τα προτρέψω να εξελίσσονται θετικά στη ζωή τους” λέει. Για τον σκοπό αυτό, χρησιμοποιεί, όπως λέει, την ομορφιά που της χάρισε ο Θεός.

Κλείνοντας, η Ιωάννα Μπέλλα ζήτησε τη στήριξη των ακολούθων της στο instagram για τον διαγωνισμό που θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου και ευχήθηκε “καλή αντάμωση”.

Η ανάρτησης της Ιωάννας Μπέλλα στο instagram

Η ανάρτησης της Ιωάννας Μπέλλα στο instagram