Μπέσσυ Αργυράκη: «Θα κλάψω με μαύρο δάκρυ αν ξαναπάρω τα κιλά που έχασα»
Ελλάδα

Μπέσσυ Αργυράκη: «Θα κλάψω με μαύρο δάκρυ αν ξαναπάρω τα κιλά που έχασα»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Θα κλάψω με μαύρο δάκρυ αν ξαναπάρω τα κιλά που έχασα»

Η συμμετέχουσα του Dancing with the stars σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» ήταν η Μπέσσυ Αργυράκη το μεσημέρι της Τετάρτης (26/1).

Η τραγουδίστρια που συμμετείχε στο DWTS και κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό, μίλησε για τον σύζυγό της, τη Eurovision το 1977, αλλά και το γεγονός πως ο σύζυγός της, της είχε ζητήσει να σταματήσει το τραγούδι.

Στο Dancing With The Stars η Μπέσσυ είχε μια εξαιρετική πορεία, αφού κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό.

Παρ’ όλα αυτά η τραγουδίστρια έδωσε τη θέση της στον Edward Στεργίου, ο οποίος θα διαγωνιστεί με την παρτενέρ του στον τελικό.

Ο παρτενέρ της Μπέσσυς αποκάλυψε πως μετά τα live shows οι μόνοι που έτρωγαν ήταν αυτός και η τραγουδίστρια. Ταυτόχρονα ωστόσο αδυνάτισαν και οι δύο πολύ.

«Εγώ και η Μπέσσυ τρώμε και αδυνατίζουμε», είπε ο Δημήτρης Κοκονίδης, παρτενέρ της Μπέσσυς.

Η παρουσιάστρια ρώτησε τη Μπέσσυ Αργυράκη αν της αρέσει ο νέος της εαυτός, με την τραγουδίστρια να απαντά:

«Θα κλάψω με μαύρο δάκρυ αν ξαναπάρω τα κιλά μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει και τι θα κάνω αλλά πρέπει να κρατήσω τα κιλά μου.

Είμαι και σε μια ηλικία που προέχει και η υγεία. Τώρα περπατάω ανάλαφρα, νιώθω πολύ άνετα και ωραία», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Η συμβουλή του συζύγου της να σταματήσει το τραγούδι

«Στην αρχή όταν γνωριστήκαμε συμφωνήσαμε με τον άντρα μου να σταματήσω το τραγούδι, αλλά μετά όταν είδε ότι τραγούδαγα παντού δεν το ξανασυζητήσαμε.

Του άρεσε πολύ γιατί κι αυτός έχει ωραία φωνή, στην αρχή ήθελε να γίνει τραγουδιστής, εγώ πάλι ήθελα να γίνω γιατρός, και κοίτα πώς ήρθαν τα πράγματα.

Στην αρχή το εννοούσα όταν του είπα πως θα σταματήσω γιατί τον είχα ερωτευτεί. Στην πορεία είδαμε και οι δύο πως τους καταρράκτες του Νιαγάρα δεν μπορείς να τους σταματήσεις να τρέχουν», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.